Ооо, Генчев, ти ще дойдеш ли в Пейна бе?
Да ни разкажеш за трите синджира роби, и как Робин Худ слязъл от Беклемето(по бельо) да ги осбождава, надвайки бойния вик ХААА...
Наздраве.
Само ако ми кажеш кое от тези е гора на български - wood, forest, hurst Но без да гледаш речници. Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Аз нямам претенции, каквото искаш това е.
Има си филолози, преводачи, англоживящи, те да се изкажат.
За мен остава приятния спомен как се опитваше да обясниш на Уенди какво е "хайдутин".
Това като си на доста пиене, същото и за нея... И безмалко Гришата да обяви война между България и Шотландия.
Амав това е чара насбирките.
Знам го оригинала,запазена марка ТИ е,търся тескта на едно друго парче,горе-долу нещо такова:
По дороге шла машина
а в машине шест ребят
две е-тся две смеется
две про-бани лежат
Наздраве!
Това си е типичен текст за руски частушки. Демек-част от песен, ама коя песен? Някоя която неизвестен народен поет е съчинил, и някой с китара я е изпял.
Може да е във всяка песен с "частушки".
Това си е типичен текст за руски частушки. Демек-част от песен, ама коя песен? Някоя която неизвестен народен поет е съчинил, и някой с китара я е изпял.
Може да е във всяка песен с "частушки".
Наздраве.
Бягат ми един два куплета,няма намиране...
Наздраве с бира и майсторски кебапи от кофтифланд!
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Те песните от частушки нямат край. Както и самите частушки. Та търсене му е майката, ти търсиш 2-3 елемента от над 1000(а може и пове да са), та не се знае в коя песен са включени.
Коментар