Лукът е излишен
Ще предизвикам спорове, та не ми се захваща, но рибата има общо само с чесън и никога с лук.
Зехтин, чесън, магданоз, лимон.
Това е за рибата.
Може евентуално розмарин факултативно.
Иначе, салатата на Колето съм я опитвал и пийва доста ракийка.
Наздраве!
Your conscience is all you can take to your grave.
Нали знаете онази приказка за вкуса...
На мен ми харесва именно так, и така си я правя. Ето-Сашо каза, че пие доста ракия, после и Гришата да видим какво ще каже, но за мен си е добра. Не робувам на предразсъдъци кое с кое върви, за мен може да се комбинира всичко, стига да ми е вкусно.
Видно е, че само с канене няма да стане, трябва някой да се захване с организацията, и да отсече дата и място.
За организатор на тазгодишната есенно-зимна сбирка предлагам да изберем отново лицето Вива. С миналогодишната организация се справи доста добре, убеден съм, че и сега ще е така. За място на сбирката-нищо не пречи пак да е в Пейна, макар и със същия успех може да е навсякъде другаде. Каквото тя реши.
Коуеги, моуя ви режим на гуасуване...
Буагодаря, единодушно избрахме Вива за новия организатор на сбирката.
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички, които ми пожелаха успех! За съжаление няма да се налага да черпя! За пореден път се убеждавам, че не се прави конкурс за да се избере правилния човек, а се прави конкурс за определен човек! Спечели другата кандидатка, но пък аз вярвам че всяко зло е за добро, сигурно има нещо по-добро за мен!
Наздраве!
Съжалявам Веси, но така е в живота-понякога побеждаваш, понякога губиш.
Но ти си мъжко момиче, и знам, че няма да преживееш лошо загубата. А кой знае, може след време да разберат кой е бил по-добрия кандидат.
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички, които ми пожелаха успех! За съжаление няма да се налага да черпя! За пореден път се убеждавам, че не се прави конкурс за да се избере правилния човек, а се прави конкурс за определен човек! Спечели другата кандидатка, но пък аз вярвам че всяко зло е за добро, сигурно има нещо по-добро за мен!
Наздраве!
Веси, ако си кандидатствала за "държавна работа" - то се знае кой ще се назначи на работа, а конкурса се прави защото се изисква по закон - така че не съжалявай!
Веси, ако си кандидатствала за "държавна работа" - то се знае кой ще се назначи на работа, а конкурса се прави защото се изисква по закон - така че не съжалявай!
Наздраве!
Да, за "държавна работа" кандидатствах и всички ме убеждаваха, че се знае кой ще е човекът, но аз реших да пробвам и вярвах, че нещата не са толкова опорочени, но... както и да е!
ха наздраве!
Коментар