Добра вечер и наздраве за Митрето и Дида!
Да са живи и здрави!
На биричка, естествено.
Снощи окъснихме с едно приятелче и до обяд ми тръня главата.
Ама...случва се.
Мммм...
Your conscience is all you can take to your grave.
Аз на връщане от Разград заспах на волана.
То ми се дремеше още от вчера, а и камиончето винаги ми действа приспивно(с другите коли не е така), та по пътя яко ми се затваряха очите.
И се събуждам по едно време в лявата лента, с левите гуми почти на банкета, и се ошашках, ама яко. Добре, че насрещната кола беше далеч-нещо над 200-300 метра, та се размина само с рязко връщане в моето платно, и сериозен уплах от моя страна.
Не ми се мисли какво щеше да стане, ако не бях се събудил, и се джаснех в мантинелата.
Пийте по едно за успешно разминалия се инцидент, че много малко остана да не се размине...
Аз на връщане от Разград заспах на волана.
То ми се дремеше още от вчера, а и камиончето винаги ми действа приспивно(с другите коли не е така), та по пътя яко ми се затваряха очите.
И се събуждам по едно време в лявата лента, с левите гуми почти на банкета, и се ошашках, ама яко. Добре, че насрещната кола беше далеч-нещо над 200-300 метра, та се размина само с рязко връщане в моето платно, и сериозен уплах от моя страна.
Не ми се мисли какво щеше да стане, ако не бях се събудил, и се джаснех в мантинелата.
Пийте по едно за успешно разминалия се инцидент, че много малко остана да не се размине...
Наздраве.
На косъм беше, бяхме зад теб и се зачудихме какво стана. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
За пръв път ми е да заспя...
Иначе много пъти ми се е доспивало-лекувам го с хрупане на чипсове и пелети, но този път си викам-само 50 км са, ще издържа.
Е, почти издържах...
Коментар