Коко, да си здрав и благодаря....един в тоя бар да обича българска народна музика....само чичовото не ще да тръгва но нищо...
Наздраве...на целокупният бар...на розовите и червени лакове....леля ви няма са маже с нищо...щот не е в настоение...а и защо л и и е...
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Свършва един изключително натоварен уикенд! Погълнах много алкохол и още повече храна! Завършвам го с бутилка ракия от личната изба на колегата hil, Реколта 2011 и размишлявам вътху думите на майка ми, че е време да ида на дебелариум, щот така не съм се подувал нивгаш...
Наздраве!
Нашата мини сбирка завърши.
Дедо поп почерпи ракия и руска салата(на каквото бях и аз първоначално, ама попадията много люта...
Не стига дето през цялото време досаждаше и обиждаше, а накрая ме накара да взема торбата с боклука и да я изхвърля в казана.
Досега, колкото пъти съм бил на гости никога не са ме карали да правя това, баси жената, баси чудото...
Вече много пъти съм и казвал, че ако беше моя жена-щеше да яде бой по три пъти на ден.
Tигре, да не си бременен? Кви тия капризи посред нощ..
Наздраве!
Ммммм...не. Още се будя втори, та няма мотивация за другио брег.
Апа като взема да се будя първи, че се обеса...на некоя на врато.
Тигаро по това време си вечеря.
Затова, предварително размишлява с две-три чаши бира, какво му се яде.
И винаги внезапно му се прияжда нещо неочаквано.
Наздраве, Виве!
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар