Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеПък аз тебе за друго да та ева. Тъкмо си бях седнал на задника да мирувам. Наздраве!
Наздраве да ва ева!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Последно редактирано от коко келеша; 18-09-14, 22:52.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Тази вечер имахме фойерверки в елтаблото във входа. То бяха гърмежи, бяха пламъци и пожарогасители, постояхме без ток(но не и на тъмно-имам си къмпинг лампа), но накрая групата от енергото успяха да ни пуснат ток.
Та с малко закъснение ви казвам наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Коле, нямам забележки към пицата.
Хеле па, като е правена с мерак.
Песничката е стара наполетанска.
В шеговит тон, както повечето.
Казва: " Аз щях да ти купя диамант 15 карата, дори на кредит, но ти искаше само пица с доматки отгоре и нищо повече..."
Наздраве!
Наздраве и на Колето шумЯнски!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Наздраве Саше, дупнЯшки.
Бирата влиза като в къртичина, мамка и...
Боли ме коляното...
Днес на слизане от един камион се наложи да се приземя малко потвърдо на болното коляно, и ме преряза остра болка. А уж беше попреминало от хаповете и мазилото. Сега пак наново...
Ама така е, да бях станал писар в банката, щях да си седя на бюрото в комфортна обстановка, да ми вее климатик през лятото, и парно през зимата, ама не-аз трабва все да съм мазен до лактите...
Поне гинеколог да бях станал...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеНе е добре, че Шуменския Койо е запалил таблото, но повече бих се притеснил, ако се беше похвалил с такова нещо Софийския Койо.... он си знаа що!
Наздраве, пиромани!
Наздраве.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеДа бе, после треаше да прайш основен ремонт на Франко през ауспуфа. Наздраве!
Когато не могат да бръкнат-ползват шлайф за да извадят бебето.
Хайде де, не е шлайф, а скалпел, но познавам поне трима човека които са пострадали с най-ранното си детство от лекарски скалпел.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар