Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
There's a time and space for everything...
Приоритетите се менят според обстоятелствата.
И не всичко опира до желание, щото ако беше така...
Животът ни принуждава да сме изключително гъвкави и то динамично във времето.
Който се спре, е свършено с него.
Another time, another place...
Случвало ми се е да стана от масата в 23.00 вечерта и да тръгна за Монца за състезанието на другия ден (720км).
Въпреки магистралите, убийствено пътуване.
Случвало ми се е да тръгна от Пионерска до Рилските езера в 1 часа през нощта за идеята.
Да отида до там, да се снимам на входа и да се върна.
Пак moment in (and) time...
Не съм фен на планирането в живота.
Нещата не са статични.
Знам че е трудно за разбиране, но същевременно и не е .
Както факта, че се върнах от Италия for a reason, която ми се изясни само в последствие.
Човек не може да намери време за всичко, ако ще да се разчекне.
Избягвам да правя каквито и да е уговорки, защото нещата могат да претърпят рязък обрат във всяко едно отношение.
Та, не търпя да ме обвиняват за начина по който мисля и по който се справям с живота.
Така, както и не плащам "данък обществено мнение".
Казвайки всичко това, не отговарям конкретно на Колето.
I wish it was that easy...
Та, наздраве!
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБраво Пламене.
Как е с оборотите? Хвърля ли пити напред?
Наздраве де.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеКазвайки всичко това, не отговарям конкретно на Колето.
Но няма значение, казваш си своята гледна точка, както аз казвам моята, и всеки друг, който не го мързи да пише и да се обясни.
Но изречението от подписа наистина си има смисъл, и твоите примери за инцидентни решения го доказват. Направил си ги защото си ИСКАЛ да ги направиш. Т.е-имал си желание да стане точно това.
Та щом имаш желание(ама наистина, не само да ти се иска)-все ще му намери начина.
Щом не си го направил(няма значение кое)-значи не си имал достатъчно силно желание да го направиш.
Това си е непоклалтимо, като законите на Нютон, или като факта, че утре слънцето пак ще изгрее.
Наздраве Саше.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Не е само до желанието, Коле.
И до конкретния момент във времето е .
В конкретния момент се е получило.
Това се опитвах да кажа.
Няма лесни решения.
Има емоционални (спонтанни).
И ако всичко се свеждаше до пари, пак would be easy.
Ти си рационален човек и в някои неща ще ти е трудно да ме разбереш.
Нека подчертая само, че не се оправдввам.
Тhe chemistry just didn't work.
Наздраве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАбе не отговаряш, ама баш това си е.
Но няма значение, казваш си своята гледна точка, както аз казвам моята, и всеки друг, който не го мързи да пише и да се обясни.
Но изречението от подписа наистина си има смисъл, и твоите примери за инцидентни решения го доказват. Направил си ги защото си ИСКАЛ да ги направиш. Т.е-имал си желание да стане точно това.
Та щом имаш желание(ама наистина, не само да ти се иска)-все ще му намери начина.
Щом не си го направил(няма значение кое)-значи не си имал достатъчно силно желание да го направиш.
Това си е непоклалтимо, като законите на Нютон, или като факта, че утре слънцето пак ще изгрее.
Наздраве Саше.
Сега да поясня:
Прибирам се одеве от работа и както обикновено влизам в гаража да чекам нещо по моторите,след десетина минути забелязвам баща ми да носи нещо в ръката:
-Какво е това бе?
-Абе едно котенце се научи да влиза долу при нас в стаята, кротко е,ма се качва на леглото при нас!
-И къде го караш?
-На тука на пътя ще го пусна!
Е не го пусна,дожаля ми за него и сега е в гаража нахранено с кюфте и напоено с водица!
Та и ти като него не падаш по гръб да те ева!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Последно редактирано от коко келеша; 02-09-14, 00:28.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
То и аз съм се запътил, ма рекох да се оплачем.
Пускаме си у барот по некоя джез мелодийка, но нещо нема антарес.
А има такива класически произведения! Написани преди десетки години, все още са живи и дори начеващите музиканти се изтрепват да ги правят. Запазила се е класиката. Всичко друго е преходно - да не кажа някое по неприятно определение за нашумелите жанрове.
Стига за работа! Това е Барът!
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 45 потребители онлайн. 0 потребители и 45 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар