Благодаря ти Саше!
Ще трябва да поровя за албум/и на Шиваре.
Откакто затриха демоноид, взе да става трудно за намиране на музика, а там имаше от пиле мляко.
Наздраве бирено братле!
Добре де, приемам на вяра, че има. Ако знаеш как цяло агне да стане вкусно както нарязано на порции-кажи. Ще приемаш благословии и благодарности цял живот.
Наздраве.
Ми тогиз вземи един агън или ярен, па може и прасен и викни ТигАро го сготви бре. Па после го вземете сготвеното хайванче и го покани на госте у дОма
Наздраве
Коле, калника се нарязва дълбоко до кокал напречно на дължината му през около 3см.
Дълбоко имам предвид поне 3-4 см в дълбочина.
Аз лично , осолявам втривайки солта обилно и в прорезите.
След това омазвам пак обилно с олио и червен пипер и подправките.
В прорезите слагам резенчета хубаво масло.
Завивам тавътъ с фолио, пак обилно на кръстосани пластове и мятам във фурната поне за 3 часа.
После махам фолиото и опичам до златиста коричка, като периодично поливан с бульона.
земи си салфетка и наздраве!
Тоа чалъм го научих у жабешко.
Там калниците си ги продават готови с прорезите.
Наздраве на сите!
Your conscience is all you can take to your grave.
Само дето Коле суитхарт,това за определените хора не ме разбра, абе както и да е майната му.
Ще се обясним наживо на Перла. Така с писане е трудно.
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Ми тогиз вземи един агън или ярен, па може и прасен и викни ТигАро го сготви бре. Па после го вземете сготвеното хайванче и го покани на госте у дОма
Наздраве
Идеята е супер, даже вече се замислям откъде по това време на годината да намеря малко агне. Щото вече агнетата са бивши, и са станали шилета, или направо овце. Дзвизки им се вика, на млада овца, дето още не е раждала, а вече не е и агне...
Ама ако стане-няма да е у вас. В никакъв случай. После и правнуците ми ще слушат разни приказки...
Ще се обясним наживо на Перла. Така с писане е трудно.
Идеята е супер, даже вече се замислям откъде по това време на годината да намеря малко агне. Щото вече агнетата са бивши, и са станали шилета, или направо овце. Дзвизки им се вика, на млада овца, дето още не е раждала, а вече не е и агне...
Ама ако стане-няма да е у вас. В никакъв случай. После и правнуците ми ще слушат разни приказки...
Наздраве.
Тъкмо ще знае целата рода какъв добър човек си бре! Или тебе те е срам, че ще почерпиш май?
НАздраве
Коментар