30 или 31 август. Събота/неделя. Поканила съм и Тарга, за да те е срам да ме прецакаш. Ако не - аз ще водя - "през местността Качул, до Граматиково и после по горски път и след 6-7 км до разклон с табела, която сочи към светилището -май е за пеша. Вторият маршрут минава през Малко Търново към село Сливарово. Този път е много лош и е добре да сте с Митсубиши"
Наздраве!
!
Първо минаваш през Граматиково и после е Качул!А за втория път и с мотора не става,докато караш към Сливарово е добре,но като се отклониш към Индипасха става ацко надолнище!От там минах преди две години и пътя почти беше обрасъл с млади дръвчета,сега вече няма да си личи къде е бил!Наздраве!
Премина големият огън,но все още си е доста жешко,нито едно листенце не трепва.Наздраве с хладна наливна!
Паце, метна ли оранта за рапицата?
Викаш огън, от 11 до 4 следобед очите ми са само на градус да следя температурата на двигателя.
Няма ядове с охлаждането, но като засмучи плява на маската отпред и отива на 100,слизам на обиколка да чистя, а като стане 8 вечерта и като овлажнее трактора живва и сламата е влажна и не я духа вятъра.
Знам че по лесно се оре вечер, но мразя да не виждам браздата до края,пък и кой ще пие бира.
Бащата прояви желание да покара няколко часа една вечер,къде забравил да обърне плуга, къде го е обръщал забит и на другия ден бой със базични електроди,а е нов плуг на 4 години и си викам почнат ли заварките няма да изкара дълго.
Наздраве с наливна бира!
Ааа, не.
То си личи кой е женската-който носи обеца. Макар на зърното...
Изпих си бирата, с жената се сдърпахме(леко де), ама е нормално.
Мисля да си лягам,ч е ме боли коляното и съм уморен, че камазите са адски машини. За каране и за ремонт.
И я.
Наздраве!
Като написАх "я", та се сетИх за един двуполов приятел.
Вика: " Санде, ти като решаваш кръстословици, срещАл ли си онодач с една буква?"
Викам, не.
" Епа, Я!"
Па, наздраве!
Спомням си един ден у жабешко,
Прибирам се от работа и питам сАквартиранто.
" Кам го Я?"
А он вика:
" Аааа... Я се прибра, избанЯ се и излезнА."
Последно редактирано от TigerHunter; 05-08-14, 23:51.
Your conscience is all you can take to your grave.
Мисля да си лягам,ч е ме боли коляното и съм уморен
Лягай лягай и да не ревеш на събора, че друго те боли.
Дано да ти е широка палатката.
Аз не го бъзикам, а той ми налива лимонада в г.за.
Ша дръпнеш пиърсинг на събора друг път.
Майстор ли си бе Коле?За кой ли път те питам.
Наздраве с бира!
Коментар