Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
    Бутоните с докосване ли са или с натискане?
    Какво ли не съм виждал, но това вчера и днес ме разби. Вчера не бях сигурен, но преди малко се убедих. Една буля обикаля казаните и събира найлони и шишета... до тук нищо необичайно... странното е, че ги обикаля с гоуф 3.
    Наздраве!
    Това са новите общински инспектори, назначени по новия и вече три пъти ремонтиран ЗУО.
    Наздраве!
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Да се пазиш, Сонче!
      Наздраве!
      Наздраве на всички!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Саше, искаш ли маче?

Благодаря, Ники!
        Засега не искам.
        Още ми е кофти за котака.
        Нашите са все на вилата, а аз се прибирам само вечер да спя тук.
        Ужасно пусто е , като няма кой да те посрещне и да ти прави компания.
        Може би след известно време, но не сега.

Не съм сигурен, дали искам в замяна на компания вечер, да затворя хайванче само по цял ден да ме чака.
        Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
          Бутоните с докосване ли са или с натискане?
          С натискане, даже доста отчетливо се усеща кога се задействат. Не го мисли. Сложи ли водата във фризера?
          Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
          От обяд като ми се е закотвило кръвното на 60/90 .... неможах да го вдигна никак ....
          Аз мога да ти го вдигна. Дай телефона на мъжа ти...

Наздраве на всички.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            С натискане, даже доста отчетливо се усеща кога се задействат. Не го мисли. Сложи ли водата във фризера?
            Сложих.
            Гоуфа на клошарката е със свалени(легнали, не демонтирани) седалки и вчера беше пълен до тавана с боклуци, малко място имаше само колкото да погледне на дясно за кола на кръстовище. Наздраве!
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение

Не съм сигурен, дали искам в замяна на компания вечер, да затворя хайванче само по цял ден да ме чака.
              Саше, най-голямата грешка на човеците в отношенията ни с животните е, че се мъчим да им придадем човешки черти, които те не притежават, и да се отнасяме с тях като с човеци.
              Това е много грешно схващане. Животните си имат няколко инстинкта, и никакъв разум. Инстинктите са "да оцелеят"; "да намерят храна" и да се съешат с другия пол. Имат и много други проявления, но ако тези трите са им изпълнени-не страдат. Те нямат чувство за самота, нямат чувство за изоставеност, не знаят какво е милост, нито какво е предателство, не знаят за чест и дълг, и за всички други човешки норми на поведение.
              Просто ние в съзнанието си ги натоварваме с тези черти, и страдаме, ако решим, че и животното е "самотно", или каквото да е там от човешките емоции.

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                Ба Африка, на Кольо му трябва я Европа, я Азия. Май по-скоро второто.

Наздраве!
                Не,трябва му това!http://www.rider.bg/news/motor-ot-opel.htmlНаздраве!

Саше, най-голямата грешка на човеците в отношенията ни с животните е, че се мъчим да им придадем човешки черти, които те не притежават, и да се отнасяме с тях като с човеци.
                Това е много грешно схващане. Животните си имат няколко инстинкта, и никакъв разум. Инстинктите са "да оцелеят"; "да намерят храна" и да се съешат с другия пол. Имат и много други проявления, но ако тези трите са им изпълнени-не страдат. Те нямат чувство за самота, нямат чувство за изоставеност, не знаят какво е милост, нито какво е предателство, не знаят за чест и дълг, и за всички други човешки норми на поведение.
                Просто ние в съзнанието си ги натоварваме с тези черти, и страдаме, ако решим, че и животното е "самотно", или каквото да е там от човешките емоции.

Наздраве.
                Стига философства ми кажи с жътвата какво стана?

Наздраве!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Вали, кво да става...
                  По синоптичните сайтове прогнозите са от утре вече да е лято, ама и така да е-най-рано в понеделник ще може да се жъне.
                  В събота и неделя-на РусИ...

Наздраве.

Коментар

Добра ви вечер и наздраве ви ... не пия нищо щото днес .... лош ден.
                    От обяд като ми се е закотвило кръвното на 60/90 .... неможах да го вдигна никак .... наливах се с по-солен айрян, вода .... даже и кафе, а по принцип след обед не пия.
                    И всичко това съпроводено с главоболие и световъртеж . Сега ми е по-добре .... до 114 го докарах
                    Та така ..... мога да хващам моливите аз .... щото Боби вече готви
                    Не само кръстове оправям! Оздравявай бързо.

Наздраве!
                    0осем9осем7шест0осем7едно
                    Миро

Коментар

Вали, кво да става...
                      По синоптичните сайтове прогнозите са от утре вече да е лято, ама и така да е-най-рано в понеделник ще може да се жъне.
                      В събота и неделя-на РусИ...

Наздраве.
                      Само руси ли бре,нещо друго няма ли?Миленчето е брюнетка,а наздраве!

П.п То и тук валя доста днес!
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Коле, с некои неща съм съгласен, с други не.
                        Няма да бистрим тук.
                        Като(ако) се видим на съборя, ще ти обясня много неща.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                          Ти кога ще си купиш кола , мотор а не само с колото да шеташ ...наздраве
                          Няма да е скоро, добре си ми е с колелото. Събота и неделя съм на състезание на Банско.

Наздраве на всички съфорумци и най-вече на колоездачите във форума!
                          Последно редактирано от s1m3on; 24-07-14, 21:21.
                          На ново колело 3 за 7 месеца 2422 км,Общо на трите колела 16678 км.

Коментар

Не са много Колеездачите май, ама наздраве им.
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Такива ездачи тук нема ...наздраве
                              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добра ви вечер и наздраве ви ... не пия нищо щото днес .... лош ден.
                                От обяд като ми се е закотвило кръвното на 60/90 .... неможах да го вдигна никак .... наливах се с по-солен айрян, вода .... даже и кафе, а по принцип след обед не пия.
                                И всичко това съпроводено с главоболие и световъртеж . Сега ми е по-добре .... до 114 го докарах
                                Та така ..... мога да хващам моливите аз .... щото Боби вече готви
                                Сонче, не си казала - не сме ти "вдигнали кръвното"!

Наздраве да ва ева!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X