Наложи ми се днес да общувам с турски коуеги, които говореха английски, значително по-зле, отколкото аз говоря фарси
Иначе сега кротко си заварявам ламарини по Тойотата и си пийвам Пиринско.
Наздраве!
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Ееей, да не преименуваме форума на Offroad Turkey...
Иначе наздраве.
Утре ще жъна, баси, чак вече не вярвам... Дано да не вали, вършачката да не се чупи и да пусне поне по 800 кила от декар.
Баа, то наполовина да пусне ще съм доволен, ама нали-да се целим нависоко...
Ееей, да не преименуваме форума на Offroad Turkey...
Иначе наздраве.
Утре ще жъна, баси, чак вече не вярвам... Дано да не вали, вършачката да не се чупи и да пусне поне по 800 кила от декар.
Баа, то наполовина да пусне ще съм доволен, ама нали-да се целим нависоко...
Наздраве Приятели!
СеднАл съм с Узо в ръка пред компа и ... имам време да Ви прочета и пиша ...
МетнАл съм и на скарата две ципури. ... Одеве си ги купих от Александрополис.
Беше ме ударила дъската по главата и ... бръъъъм с мотора до там.
Коле, утре ако изкараш 800 кг. от декар идвам лично и черпя!
УСПЕХ!
Наздраве!
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коле, утре ако изкараш 800 кг. от декар идвам лично и черпя!
Най-вероятно ще изкарам нещо между 350 и 400, ни нищо, ти пак ела, да почерпя аз. Определено съм ти по-близко от Александруполис. Ципури няма, ама ще видим какво предлагат в магазина. Скара има, бира под път и над път, остава да има приятели с мерак за купон.
И на теб ли? Ама при мен като ми захлопа много силно се опитвам да я успокоя. Демек-отивам на състезание да намаля хлопането. ПОлучава се, за около седмица. и после пак. Ама напоследък като ида на състезание, понеже не карам, а съм от другата страна-хлопането само се засилва, сърбела отвътре на черепа също.
Отчаяно се търси джип за състезания за да си начеша бръмбарите в главата, ама няма. Мога разбира се да продам житцето на никаква цена, да взема някакви пари, и с тях да действам по франко, но тази година ще се помъча да постъпя като зрял възрастен индивид.
Айде наздраве, пък дано дано по-скоро житцето да има цена, и да се видя малко с пари.
Въх, да те ожали човек с такива удари по главата. Мен само ми хлопа дъската...
Явно много яко си ти ковали дъските едно време ...
Виж моите ... тук, таме липсват пироните и ...
Вече ми станАха рибите и започвам да се мъча с тях.
Коле, .. имам едно питане!!!
Кога ще си купиш мАтор, ама ... дето да му мяза ....
Не робувам на марки и тоалетни чинии, но все пак.
Знаеш едно време колко и къде ме сърбеше. Е ... от няколко години си намерих "чесалката" ...
Щях да забравя. Едно другарче от едно село на десетина километра от Ямбол ожъна над 600 кг. от декар.
Наздраве!
Последно редактирано от CarTest™; 22-07-14, 21:48.
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар