Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Наздраве с Пещерска на всите у бара!
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
      То един от Шумен,казваше преди известно време че преди да натиснеш бутона "Публикация",е хубаво да прочетеш какво си написал!

Наздраве!
      Стига и ти бре. Намерил се кой да ми намира кусур за писането

Адаш, кво става, нещо си научил чужди езици гледам?.. А кожичка все още имаш ли? За другото типично нещо у комшиийте няма да те питам...

Кво стана с онази работа дето щеше да я вместиш между тойотите?

Наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

[QUOTE=Кольо;2553979...

Кво стана с онази работа дето щеше да я вместиш между тойотите?

Наздраве.[/QUOTE]
        СВърших я
        Наздраве!
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          М'чи аз да не съм прозд кът прецедатела. Мога само гениалности и гениталности да изтипосвам.
          Şerefe!
          Ники,май си задобрял.Шерифемизе!
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Наложи ми се днес да общувам с турски коуеги, които говореха английски, значително по-зле, отколкото аз говоря фарси
            Иначе сега кротко си заварявам ламарини по Тойотата и си пийвам Пиринско.
            Наздраве!

Коментар

Ееей, да не преименуваме форума на Offroad Turkey...
              Иначе наздраве.

Утре ще жъна, баси, чак вече не вярвам... Дано да не вали, вършачката да не се чупи и да пусне поне по 800 кила от декар.
              Баа, то наполовина да пусне ще съм доволен, ама нали-да се целим нависоко...

Коментар

Коле, казал съм на руснаците, утре да не пускат дъжд над Ивански. Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Ееей, да не преименуваме форума на Offroad Turkey...
                  Иначе наздраве.

Утре ще жъна, баси, чак вече не вярвам... Дано да не вали, вършачката да не се чупи и да пусне поне по 800 кила от декар.
                  Баа, то наполовина да пусне ще съм доволен, ама нали-да се целим нависоко...
                  А дано и 1000 да пусне!

Наздраве!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Водкен със сАлдоледена торта
                    Наздрае
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Наздраве Приятели!
                      СеднАл съм с Узо в ръка пред компа и ... имам време да Ви прочета и пиша ...
                      МетнАл съм и на скарата две ципури. ... Одеве си ги купих от Александрополис.
                      Беше ме ударила дъската по главата и ... бръъъъм с мотора до там.

Коле, утре ако изкараш 800 кг. от декар идвам лично и черпя!
                      УСПЕХ!

Наздраве!
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Въх, да те ожали човек с такива удари по главата. Мен само ми хлопа дъската...

Наздраве!
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение

Коле, утре ако изкараш 800 кг. от декар идвам лично и черпя!
                          Най-вероятно ще изкарам нещо между 350 и 400, ни нищо, ти пак ела, да почерпя аз. Определено съм ти по-близко от Александруполис. Ципури няма, ама ще видим какво предлагат в магазина. Скара има, бира под път и над път, остава да има приятели с мерак за купон.
                          Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                          Мен само ми хлопа дъската.
                          И на теб ли? Ама при мен като ми захлопа много силно се опитвам да я успокоя. Демек-отивам на състезание да намаля хлопането. ПОлучава се, за около седмица. и после пак. Ама напоследък като ида на състезание, понеже не карам, а съм от другата страна-хлопането само се засилва, сърбела отвътре на черепа също.
                          Отчаяно се търси джип за състезания за да си начеша бръмбарите в главата, ама няма. Мога разбира се да продам житцето на никаква цена, да взема някакви пари, и с тях да действам по франко, но тази година ще се помъча да постъпя като зрял възрастен индивид.

Айде наздраве, пък дано дано по-скоро житцето да има цена, и да се видя малко с пари.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                            Въх, да те ожали човек с такива удари по главата. Мен само ми хлопа дъската...
                            Явно много яко си ти ковали дъските едно време ...
                            Виж моите ... тук, таме липсват пироните и ...

Вече ми станАха рибите и започвам да се мъча с тях.

Коле, .. имам едно питане!!!
                            Кога ще си купиш мАтор, ама ... дето да му мяза ....
                            Не робувам на марки и тоалетни чинии, но все пак.
                            Знаеш едно време колко и къде ме сърбеше. Е ... от няколко години си намерих "чесалката" ...
                            Щях да забравя. Едно другарче от едно село на десетина километра от Ямбол ожъна над 600 кг. от декар.

Наздраве!
                            Последно редактирано от CarTest™; 22-07-14, 21:48.

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                              Едно другарче от село Ямбол ожъна над 600 кг. от декар.
                              Що наливаш масло в огъня?
                              Иначе наздраве.
                              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                                Що наливаш масло в огъня?
                                .. ... .

Наливам си само трето Узо.

Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X