Приморско под вода, а Ропотамо преляла..
Стояне, Ачо как сте...
Ачо, с лодката ли си днес? / истината е че се надявам да сте добре и без поражения/
Няма абсолютно нищо тук,поваля малко по силно за един час и това е!Деня си е съвсем нормален,няма нищо бедстващо ,а р.Ропотамо си излиза почти всяка годинаМа медиите така го раздуха че нямам думи,вярно от мухата правят слон!
В Царево и Ахтопол е ОК, ама проблем е рка Ропотамо и Дяволска река. Чакат да се одтече. Явно са наводнени завоите около реката, като на места водата е над метър у половина.
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
А добър ви ден!
Като в мъгла съм - очите ми изтекоха. Втори ден описвам едни френски книги, с дъъълги заглавия, политически - гадост.
И щото не знам френски - дзвера се непрекъснато, напрягам се, глава ме боли и искам да си ходя вече!
Оплаках ви се
Ако некой си е сипал - наздраве
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
А добър ви ден!
Като в мъгла съм - очите ми изтекоха. Втори ден описвам едни френски книги, с дъъълги заглавия, политически - гадост.
И щото не знам френски - дзвера се непрекъснато, напрягам се, глава ме боли и искам да си ходя вече!
Оплаках ви се
Ако некой си е сипал - наздраве
И аз едва гледам, ама щото при снощната буря се включи алармата на една кола пред блока и до 4 часа сутринта тоя суек не се усети да я изключи.
Мисля, че в такива случаи трябва да има оневиняващо обстоятелство за пред съда, ако следствието на такъв непукизъм е тотална щета по МПС-то. Баси тъпира!
Наздраве.
Коментар