Сменяй на място. По-добре намери някой по-слаб за помощник, че е голямо дупене и залягане. Ако знаеш и специфичните особености на колата за да не се мъчиш още по-добре. Бащата беше скъсал, та го сменях на място. Отначало нищо не можах да направя, ама дойде един познат и ми каза чалъмите, разни скоби и щипки дето върви ги разгадай в нехарактерна поза. На милинки за закуска.
Който не може да кара без съединител-така ще направи. Аз си докарах колата пред гаража, разглобих каквото трябваше, побългарих жилото и баба астра вече е в движение. Без да ми струва и една стотинка.
Не ми се мисли колко щеше да ми струва, ако бях наел платформа, да закарам колата в сервиз, да платя за труд и ново жило...
Който не може да кара без съединител-така ще направи. Аз си докарах колата пред гаража, разглобих каквото трябваше, побългарих жилото и баба астра вече е в движение. Без да ми струва и една стотинка.
Не ми се мисли колко щеше да ми струва, ако бях наел платформа, да закарам колата в сервиз, да платя за труд и ново жило...
Наздраве с ракийка и тараторче.
Който не може да се надупи да си го смени на място кара без съединител до тях и после побългарява. На бащата му струваше 18лв. самото жило и 2 бири - едната за мен, че ме разкарва до магазина за авточасти и една за този дето ми дава акъл. Аааа и още една на мен че му го смених в дъжда, значи станаха 3. А пича си беше на работа през това време и си се прибра с колата 2 часа след смяната на жилото.
Иначе колко - над 30лв. платформа, под 20лв. жило, 10-20лв. труд. Ако знаеш как се откача е за 20мин. работа.
Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар