Хванах го, мамка му Е паткан.
Чудих се как да го изчистя и го удавих.
Сега остана Сашето да каже, блъскам си тиквата за думата ,не беше гадинки или серсемчета......квото и да е, не е ту ами много лейт.
Хайванчета беше....
Няма прошка за такива рецидивисти, грях ми е на душата като казвам това.
Поздрав с един велик музикант и ако някой си спомня дъ джам ,не прозореца, но бандата ще се угадим
Спирам да гледам мачове,латиносите праскат супер футбол, но играят и за оскар,преструвки и превземки,да погледнем една Германия някой е фаулиран пребит и потрошен, пича става без да охне и хуква без тънга мънга.
Холандия доникъде няма да стигне с един Робен,пък и всичко е оубвиъсли ,че Бразилия ще спечели макар, че Колумбия е прът в колелата.
Аз съм само бирен фен
Наздраве!
Забраих да кажа наздраве от Сончето! Прати ми снимка от плажния пясък с надпис "Наздраве", ама и аз не се справям за сега от телефона да я кача!
Наздраве и от мене!
Хайвани се ползва повече по майненско, ама мъ кефи да мешам сек'ви диалектове.
И в Италия мешах романачо, наполетано, неттунезе, тоШкано, сшилияно и мЕланезе, да ге!
Наздраве на сите!
Днеска бая жега земах, ама напръсках всичко за мана и гадинки.
Утре старио тигАр с мАторната пръскачка че подпети лозйето.
Пръвата глътка бира влезна със съскане, като от нагорещено желязо.
Пресаанах бе!
Your conscience is all you can take to your grave.
Холандия доникъде няма да стигне с един Робен,пък и всичко е оубвиъсли ,че Бразилия ще спечели макар, че Колумбия е прът в колелата.
Аз съм само бирен фен
Наздраве!
Завърнах се от Лясковец.
Изгорял съм в лицето, все едно съм бил на море. Ама кефа да се видиш с познатите муцуни, да те опръска калта хвърчаща от гумите, и да те лъхне на недоизгорял бензин си заслужава двудневния тормоз под слънцето.
Явашка братле, че да не се пресечеш.
Дрънкам си с бира в ръка и никой не ме ебе, и аз също.
Наздраве с бира!
Само така си мислиш ...сутринта докато пиех кафе на село четях твоите нощни " мисли " в бара и околните ме гледаха странно като се хилех така без причина. ...Наздраве Тихич
Коментар