При мен беше малка лудница. Разпечатвам правилници, таблици, абе изобщо всичко което ще ми трябва за състезанието. Междувременно говоря по телефона, опитвам се също по телефона, и по компютъра да определя защо франко не иска да запали, обръщам внимание на принцесата(че днес вече ми говори), и се опитвам да прочета нещо из форума.
Отделно комуникация с Косьо(може би най-главното действащо лице за състезанието) по скайп, почти съм започнал да полудявам.
ама посвърши, та започвам да се успокоявам.
Принос има и биричката де.
Наздраве.
Една тематична песен, в синхрон с настроението ми:
Форумът е такъв какъвто е заради участниците в него. Т.е-всички нас. И понеже на много хора форумът им харесва-това автоматично означава, че и ние сме от читавите хора. Или поне се надявам да е така.
Лично аз за себе си се гордея с участието си тук, и че "Кольо от Шумен го знае цяла България", и ми е голям кеф когато по състезания и събори ме заприказват напълно непознати за мен хора, и си говорим все едно, че се познаваме от деца. И осъзнавам, че това е благодарения на форума...
А бара е най-свободната и готина част от форума, и също много се кефя,ч е съм активен участник в баровия живот.
Наздраве на всички, ама ще ви оставям, че ми се доспа.
Коментар