И от мен.
Окото само е леко зачервено, не усещам нищо като болка или дразнене. Ама така си е, щом се намеси лекар(и то два пъти...) Всъщност и на двете очи им има нещо-като чета дребен шрифт се налага да отдалечавам текста. Знам от какво е, мамка му...
На кафенце, от онова. Даже и снахичката много го хареса.
И от мен.
Окото само е леко зачервено, не усещам нищо като болка или дразнене. Ама така си е, щом се намеси лекар(и то два пъти...) Всъщност и на двете очи им има нещо-като чета дребен шрифт се налага да отдалечавам текста. Знам от какво е, мамка му...
От ЕГН-то
А добро утро!
Много поздрави от Морския!
Всъщност и на двете очи им има нещо-като чета дребен шрифт се налага да отдалечавам текста. Знам от какво е, мамка му...
При мен пък е обратно, от дете и до сега приближавам , ама стъклото ми е 5 диоптъра + .... та като порасна колкото теб , сигурно ще ги намаля поне, ако не ги изравня .... и ще хвърля очилата и няма да ми викат вече очилато магаре
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
И от мен.
Ще се сетиш я.Ти гониш. Добро утро. Благодаря Сонче.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар