Ма.а.а.а... Ей що сте писале и изпиле бре, две деня ми трее ви чета....одих да видя Чече, ми пиинаФме, па си поспах Аз де....та така А Наздраве днес съм на мастИска,... и тъй...Наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Тъкмо бях забравил, че утре имам джип за правене, и вие ми го припомнихте... С болка се сещам, че може и да се окаже двигател, ама дано да не е, че там финансите ще са най малко по две. Ама трака доста отзад, и е доста силно за да е бутален болт или лагер на коляновия вал. Абе утре ще се разбере, като разглобя и изпадат разни пружини и лагери...
Кротичко наздраве и от мен. Жоре , къде довършихте?
Довършихте вие с Виличката в "РокендРола". Ние с Данчето се прибрахме в къщи към 4,30ч.
Ае.....
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Аз пък, щото не обичам да свършвам сам, свърших с Данчето. Кво да прайш......
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Аз се надявах от моя гардероб поне някой забравен мАж да изскочи, ама нъцки, само два молеца.
Наздраве!
Бачерче .. много лошо думаш за мажовете по шопско.
По наше село ги имА де се сетиш, в гардероба,на терасата, под леглото ... последно чух един приятел го вадили из под мивката ....
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Аз пък, щото не обичам да свършвам сам, свърших с Данчето. Кво да прайш......
Ех туй Данче бе...
Аз докато не видя клип на свършването не вярвам.
И ще те обявя за лъжец и самохвалко.
То на тез години само хвалбата ти остава май. Телефонната слушалка се е превърнала в обикновен кабел...
Те, Марто и Виличката, Данчето я познават. Цяла нощ бяхме заедно на купона..
Абе, Ае.......
0887770735
Не бягай от въпроса...
То хубаво я познават, ама въпроса беше за свършването... Нещо клипче, това, онова...
Айде да речем, че не си бил подготвен и на си снимал, ама за следващия път нямаш оправдание.
Айде наздраве, и се заеми по-сериозно със задачата.
Аа, и клип от сапунерка не важи, трябва по-добро качество...
Коментар