...Хайде да ходим да видим морето как е,кой ще дойде с мен?
Нье.
Ще ходя да нагледам брат`чедите в Ловешко, че ако продължи дъждът, който им дава оправдание да ъъъ... свирят на пиано по цял ден, жените им ще ме викат да изгребваме тленните им останки.
Нье.
Ще ходя да нагледам брат`чедите в Ловешко, че ако продължи дъждът, който им дава оправдание да ъъъ... свирят на пиано по цял ден, жените им ще ме викат да изгребваме тленните им останки.
Брееей, веднъж да забравя да махна панела на радиото в колата, докато е на автомивка и то си такова таковата! Тоя докато я е мил, си е бил, бил пуснал нЕква гадна станция с волумето до дупка. Качвам се, паля, тръгвам, пускам радиото и онова изблея мазно, мазно (чак си помислих, че от говорителите потЕче олио) "Напипаййй гооо..." Ръцете ми се превърнаха в перка на вентилатор. Почти едновременно включих чистачките (вкл. и задната), пръскалките (язък за митата кола), "аварийките", дългите светлини и изтръгнах радиото... за малко да предизвикам ПТП сам със себе си - слава Богу нямаше никой друг на пътя.
Заради това сега си продухвам ушите с:
Наздраве.
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
На всичките на майките ви... пожелавам да са живи и здрави+ на Багеро таткото! Наздраве с пръжени кифтета+ пръжени пресни картофи (правилната мусака) и бир!
Коментар