Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнениеИгоист.
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеАз съм на розе- купаж. Каберне Фран и Сира. Бива го. Мезето е зеленчук (лук, чушки, домат, тиквички, гъби...) в соев сос, турени в метален гевгир, на дървени въглища и задушени с 5 плочки сиренце отгоре. Снимки няма да слагам, че мое да се получи сърцебиене у некои членове.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнениеИгоист.
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеАз съм на розе- купаж. Каберне Фран и Сира. Бива го. Мезето е зеленчук (лук, чушки, домат, тиквички, гъби...) в соев сос, турени в метален гевгир, на дървени въглища и задушени с 5 плочки сиренце отгоре. Снимки няма да слагам, че мое да се получи сърцебиене у некои членове.Не съм бе Митак
Наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНаздраве на Разлог.На ново колело 3 за 7 месеца 2422 км,Общо на трите колела 16678 км.
Коментар
-
Първоначално публикуван от s1m3on Преглед на мнениеНаздраве наздраве от студен Разлоч и по едно пушено виски...На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ на мен наздраве!не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение- aldr,
- тихич+,
- TigerHunter+
- Наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар