Акумулатора, щото като спреш(примерно на светофар) се тръгва на първа на стартер. По-натам превключването става и без съединител. Само трябва да го умееш.
Не моем да разберем що Ви е стартер, ама Вий си знайте.
Наздраве!
Гледам- вчера, докато ма'ах гащи(образно казано) по Пазарджишко и Пловдивско, сте се поразговорили и тук там сте ме поодумали.
'Начи:
- не съм документиран хаджия, щото не разбраФ от де да си земнем сертификат за присъствие.
Ама както се казва- бил съм там, видях, пипах, свещи палих и прочие...
- в стандартнио ремкомплект, в багажника на Астера, съединителното жило требе да има задължително присъствие, особенно при тея ментарляци на пазара.
- и във връСка с горното- обиколих пол'вин Авропа и жилото ми се скъса на Люлинската караулка, като се прибирах, у девет са'атя вечерта.
Как съм дебнал светофарите от там до Подуяне, че да не гася Астерката, аз си знам.
Вива чужди думички, гледам, научила- туй от "дълъг бъзик" ли идва лонг-бейза, или от друго ще е?
Виличка- нали има да черпава за имен ден, щяла да боЙдисва нечии Ичица, ма не внемлих в какъв десен ще ги издокарва...
Дани взела, че се изтупала в на Кардашянката роклята, ама с тез големи Юбави очи щяла да омайва публиката,
та да не забелезват надолу и да гледат саде нагоре .
Коментар