Къде е тоя сняг, уее ?. Тук, при Председателя, сняг няма....
П,П, Той, затова Е Председател.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Гусин ПреЦедателю, молим да минеш през Софето да спреш дъжда, че без мАторя ми е трудно придвижването!
Той не може да е навсякъде....
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Абе днес все още не се е заформил банкет. Не знам как ще я караме така, че и вчера нямаше....Добре че от понеделнишкия останаха бая работи за допиване и дояждане..
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Кво като е някакъв измислен попски празник? Ден като ден, при това в разгара на сезона.
Не съм се чалнал дотолкова да вярвам на брадатите и да живея според измислените им и изтормозващи хората правила.
Който е чалнат и им вярва, че някой се бил възнесъл(баси думата), и това щяло да доведе до спасяването на човечеството-да си вярва, то си е за негова сметка.
Аз като прагматик ще използвам "празниците" както ми е угодно.
Аа, още нещо-според библията на такива празници човек трябва да празнува. Пак според библията празник е когато на душата и е хубаво и леко. Кажи-как да ми е леко на душата, като имам да сея царевица, а според някакви глупави вярвания не бивало да я сея?
Та ще празнувам така, че да ми е празнично на душата, а не както изглежда на околните чалнати.
Наздраве с каменица.
Коле, по стечение на обстоятелствата съм бил по онези места, където са ходили
Исус, Дева Мария и прочие герои от книгата с най-голям тираж в света.
И да ти кажа- има нещо (сила ли е, поле ли е - не знам) там.
Стават понякога странни или трудно обясними неща, защо и как-нямам обяснение.
Дори и аз имам една такава случка там, ама за нея-друг път.
А като казваш "приказки"- именно чрез словото, до нас достигат вековните наблюдения на хората и се превръщат в аксиоми и правила.
А това че ние ги забравяме, пропускаме или не сме ги разбрали е отделно.
Назкайве.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар