Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеНаздраве, ей!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеАчо и аз пия от твоето.Наздраве
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеНаздравене ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Вече на вино.
Наздраве.
Ясен ми е обещал като стане премиер да ми даде министерството на земеделието. Та започвам да си събирам багажа за София.
Само се чудя дали да не поискам откриването на ново министерство-на расовата нетърпимост, и да ме сложи там за министър...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеВече на вино.
Наздраве.
Ясен ми е обещал като стане премиер да ми даде министерството на земеделието. Та започвам да си събирам багажа за София.
Само се чудя дали да не поискам откриването на ново министерство-на расовата нетърпимост, и да ме сложи там за министър...Не че не искам да участвам в него ама май нъцки
Наздраве с водкаRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеВече на вино.
Наздраве.
Само се чудя дали да не поискам откриването на ново министерство-на расовата нетърпимост, и да ме сложи там за министър...А наздраве!
Ти си за министър на Халтурата,поне чалгата ще секне!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеКат станеш министер искам да ми дадеш да управлявам (за лични цели) завод за Бахур. Ще правя най-хубавия бахур и за БАРА ще е без пари.За второто министерство май се съмнявам точно Ясен като премиер да го направиНе че не искам да участвам в него ама май нъцки
Наздраве с водка
Завод за шункен ти трябва на теб!А наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар