На мен ми се струва, че жълтата зона си е що-годе добре, а пък там билетите са най-евтини?.. Колко може да е разстоянието долу на терена от най-далечния край до сцената? Не мисля, че ще е повече от 50-60 метра. Което не е кай знае колко далеч.
Ако ти се види далечно-може някъде по страничните трибуни, ама там е и по-скъпо.
Ама както се знае-кеф цена няма. Като се знам колко пари съм дал за глупости(а и колко още ще дам)-ще приема сравнително лесно цена от стотина лева за билет.
Само жената да не научи колко ще похарча, че ще трябва да и купувам нещо за компенсация.
.......-ще приема сравнително лесно цена от стотина лева за билет.
Само жената да не научи колко ще похарча, че ще трябва да и купувам нещо за компенсация.
Някой да ми напише на ЛС телефона на Кольовица, пък аз ще имам грижата тя да има подсигурено периодично обслужване от "оня" фризьор поне за една година.
Някой да ми напише на ЛС телефона на Кольовица, пък аз ще имам грижата тя да има подсигурено периодично обслужване от "оня" фризьор поне за една година.
По-опасно е да го издадеш на любовницата му! Дето вика, че ходи оре нивите... И без това му е набрала! Ето:
ОФФБАРНЮЗМАЙТАПсъоПщава на всичките дълбокоуважаеми баровципо случай първи април :
Герги Джедай Жув Организира запиване
в събота по обяд до неделя вечер у терасоветрандата Му,
понеже вече я бил рециклирал и търси, кой да му я сефтоса.
Поканени са всички настоящи и бъдещи баровци.
Ще се лее алкохол на корем и млякото ще бъде забранено.
Назкайве.
Последно редактирано от dedoKoko; 01-04-14, 10:34.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
От екзистенциална важност е да оправя стената, произхода на мусаката - не е!
Ти кой си мислиш, че е Създателят на тая тава дето я... мани-мани?
Наздраве, Коле
п.п. Още един въпрос: Знаеш ли колко струват билетите за Мейдън?
Чух една цифра (не съм търсил сериозно), от която ми се огънаха коленете.
Грише, щот си ми приятелче, аз да ти кажа че тоА нашиА сайт се чете и от Брюксел ша знайш.....та Фнимавай кво пишеш у него....или земи отговорност и за скрития маркуч на ПрахосмУча.....жал ми е за теб леля...........
Тъй и кво Аз съм за това хубавото Булче на Кольо да оди на фризьор.....пък тя баба ти мецорана все ще намаже ако го Арчи толкова....
Туй със Жоровата веранда, ша ли стане или няма стане и то у съботонедела?
я да питам между другото, търси се за леля, мое да излезе че повечето ми болежки са от алергия към дадена храна, добър алерголог у големо село?
Тъй на кайве циганско....
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар