Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Добро утро !
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добро да е
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение

п.п. Още един въпрос: Знаеш ли колко струват билетите за Мейдън?
        Чух една цифра (не съм търсил сериозно), от която ми се огънаха коленете.
        Не знам, ама колкото и да е, ако ще заем ще взема, ама съм там. За мен това е един от последните влакове.

На кафенце.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ето Разпределението на цените по сектори:

http://www.ticketpro.bg/jnp/music/12...on-maiden.html

На мен ми се струва, че жълтата зона си е що-годе добре, а пък там билетите са най-евтини?.. Колко може да е разстоянието долу на терена от най-далечния край до сцената? Не мисля, че ще е повече от 50-60 метра. Което не е кай знае колко далеч.
          Ако ти се види далечно-може някъде по страничните трибуни, ама там е и по-скъпо.

Ама както се знае-кеф цена няма. Като се знам колко пари съм дал за глупости(а и колко още ще дам)-ще приема сравнително лесно цена от стотина лева за билет.

Само жената да не научи колко ще похарча, че ще трябва да и купувам нещо за компенсация.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добрутро!
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              .......-ще приема сравнително лесно цена от стотина лева за билет.

Само жената да не научи колко ще похарча, че ще трябва да и купувам нещо за компенсация.
              Някой да ми напише на ЛС телефона на Кольовица, пък аз ще имам грижата тя да има подсигурено периодично обслужване от "оня" фризьор поне за една година.
              Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Добро утро
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                  Някой да ми напише на ЛС телефона на Кольовица, пък аз ще имам грижата тя да има подсигурено периодично обслужване от "оня" фризьор поне за една година.
                  По-опасно е да го издадеш на любовницата му! Дето вика, че ходи оре нивите... И без това му е набрала! Ето:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име.jpg
Прегледи:1
Размер:127.7 КБ
ID:5575891

Наздраве!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                    По-опасно е да го издадеш на любовницата му! Дето вика, че ходи оре нивите... И без това му е набрала! Ето:

[ATTACH=CONFIG]697696[/ATTACH]

Наздраве!

Тази с калъп домашен сапун ли го примамва?

Наздраве!
                    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

ОФФБАРНЮЗМАЙТАП съоПщава на всичките дълбокоуважаеми баровципо случай първи април :
                      Герги Джедай Жув Организира запиване
                      в събота по обяд до неделя вечер у терасоветрандата Му,
                      понеже вече я бил рециклирал и търси, кой да му я сефтоса.
                      Поканени са всички настоящи и бъдещи баровци.
                      Ще се лее алкохол на корем и млякото ще бъде забранено.
                      Назкайве.
                      Последно редактирано от dedoKoko; 01-04-14, 10:34.
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Тази с калъп домашен сапун ли го примамва?

Наздраве!
                        Може би му напомня, че трябва да се изкъпе първо...
                        Наздраве!
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Може би му напомня, че трябва да се изкъпе първо...
                          Сакън!
                          Не четеш ли форума?
                          На оффроудърите, като им измиеш калта и им пада 99% от чара

Наздраве!
                          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Глътнах доза свеж първоаприлски въздух, благодаря, Евгени....

Наздраве!
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                              От екзистенциална важност е да оправя стената, произхода на мусаката - не е!
                              Ти кой си мислиш, че е Създателят на тая тава дето я... мани-мани?

Наздраве, Коле

п.п. Още един въпрос: Знаеш ли колко струват билетите за Мейдън?
                              Чух една цифра (не съм търсил сериозно), от която ми се огънаха коленете.
                              Грише, щот си ми приятелче, аз да ти кажа че тоА нашиА сайт се чете и от Брюксел ша знайш.....та Фнимавай кво пишеш у него....или земи отговорност и за скрития маркуч на ПрахосмУча.....жал ми е за теб леля...........

Тъй и кво Аз съм за това хубавото Булче на Кольо да оди на фризьор.....пък тя баба ти мецорана все ще намаже ако го Арчи толкова....

Туй със Жоровата веранда, ша ли стане или няма стане и то у съботонедела?
                              я да питам между другото, търси се за леля, мое да излезе че повечето ми болежки са от алергия към дадена храна, добър алерголог у големо село?

Тъй на кайве циганско....
                              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Сакън!
                                Не четеш ли форума?
                                На оффроудърите, като им измиеш калта и им пада 99% от чара

Наздраве!
                                Дани той само единия процент ша мии, другите 99 ша си стоят щот иначе няма да мирише подобаващо за мецорана.
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 87 потребители онлайн. 0 потребители и 87 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X