Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеАз не пия бре!
Пак съжалявах в неделя защо нямам поне комби!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеАчо, ми речи да додем с камиончето бре, наш ли колко нещо ще натоварим Ти що мислиш на КоНпотера астрата му е комби
Наздраве
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеАчо сите джипове са комби ...наздраве [ATTACH=CONFIG]694844[/ATTACH]
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Разширяваме обхвата на интереси - наздраве, фотографи, гинеколози, веселяци и обикновени зевзеци Аа, и палачинкаджии!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеКольо продължава с житие и страдание грешного гинеколога....
Наздраве!
Наздраве, вече на шуменско.
Аве Тишо, по колко излиза една бира(500 грама) като я купуваш в кег бе? Започвам и аз да се замислям за такава система в кухнята.
Жената хептен ще ме изостави, че от няколко години съм обещал да сменям вратата на банята, а все не достигат пари за нея...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеМи мерак мий ма...
Наздраве, вече на шуменско.
Аве Тишо, по колко излиза една бира(500 грама) като я купуваш в кег бе? Започвам и аз да се замислям за такава система в кухнята.
Жената хептен ще ме изостави, че от няколко години съм обещал да сменям вратата на банята, а все не достигат пари за нея...HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеТя тая астра мърдали още?А за камиончето добра е идеята,ма много скъпо взимаш!Наздраве!
Знам,ма нЕма пари!
Наздраве!
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеНищо нема ти зема бре! Само ще постоим една седмица госте попската фамилия, да помогнем да се не развали продоволствието
Наздраве
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение.... че от няколко години съм обещал да сменям вратата на банята, а все не достигат пари за нея...
В нашата баня ситуацията е подобна, но с душ-батерията. Тази е четвърта по ред за 10г. - първата замина рано-рано щото беше за 20 кинта, втората се задържа малко повече, разбира се защото беше по-скъпа (цели 50лв), третата я мразех откровено заради цената (цели 170лв), четвъртата ми е трудно дори да я гледам без да ме избива на агресия към нея (почти 300 пари).
Сега к'во!? Да туря пета по ред за осемстотин лева... па аз по-добре да откажа къпането, баси! Па и монтажа им е един, без мамата не става.
Бе, я наздравеСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеОххх...чакай ще щях да изтърва чинията с мезето!
Наздраве!
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеМалиии! Коле, аз тая врата знам от както съм се регистрирал у форума, бре..., че и от преди това
В нашата баня ситуацията е подобна, но с душ-батерията. Тази е четвърта по ред за 10г. - първата замина рано-рано щото беше за 20 кинта, втората се задържа малко повече, разбира се защото беше по-скъпа (цели 50лв), третата я мразех откровено заради цената (цели 170лв), четвъртата ми е трудно дори да я гледам без да ме избива на агресия към нея (почти 300 пари).
Сега к'во!? Да туря пета по ред за осемстотин лева... па аз по-добре да откажа къпането, баси! Па и монтажа им е един, без мамата не става.
Бе, я наздраве
Наздраве пиенициRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеМалиии! Коле, аз тая врата знам от както съм се регистрирал у форума, бре..., че и от преди това
Бе, я наздравеНа нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Мале, какъв дъжд пляска при нас! Направо Идеално за подремване, ама още не ми се спи
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 25 потребители онлайн. 0 потребители и 25 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар