Деде, на една жена само и кажи "точка" и тя се сеща за една конкретна. Със същото име се означават едни модели джипове... И започва да говори несвързано, ако я гледаш се изчервява, и т.н...
Ама чакай да си признаят-никога!!!
Та наздраве, другото е празни приказки...
Коле, най-новите изследвания доказват, че такава точка нЕма.
Тишо, нещо цигулката нема глас тая вечер.
Попаднах на една гадна камЪница, та се изтормозих. Не съм хвърлял такива продукти друг път, ама си отворих перинско.
То бива спиртосване, ама тия срам немат.
Още са ме боли главата некаде на пеесе сантима от носо у лево.
Сметай сабале...
А, ега твойта е по-арна!
Наздраве!
Your conscience is all you can take to your grave.
Не. Както е видно от приложената схема, точката си е квадратче, а на въпросителната и удивителната е правоъгълниче. Геометрия, дедо, Геометрия.
Наздраве!
Анджак де- геометрия.
Ако искаш да знайш- неправоъгълен квадрат нема, демек пак си е правоъгълниче, ама по-квадратничко, така, нали...
Ей ти ги и окръглени:
Наздраве!
П.П. Колее, не искам сега да я открехвам ( чи и залухана) щото мое да ме погне- я с некоя полуоска от багер, я с включена ютия...
Ама точката си е баш точка, защото е точно точка.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Един мъж висял на брега за риба от тъмни зори до късна вечер, без да хване нищо. Накрая решил да хвърли за последен път и да прибира такъмите. Дръпва въдицата, а на нея закачена една малка рибка. Една красива такава...
Рибарят казва: - Ти си златната рибка. Сега ще ми изпълниш три желания. - Не съм златна, аз съм съвсем обикновена рибка. Не мога да изпълнявам желания. Рибарят обаче не ще да чува и държи на своето. Накрая рибката казва: - Виж сега, аз не мога да изпълнявам желания. Освен да ти направя една свирка - друго не мога. Замислил се рибарят "От тъмни зори вися тук и нищо. Свирка - свирка. Поне няма да съм съвсем капо." Обаче рибката такава свирка му извъртяла, че на него му се подкосили краката от удоволствие. Взел той рибката, сложил я в един буркан и я носи у дома. Влиза в кухнята при жена си, слага буркана на масата и казва: - Жена, виждаш ли я тази в буркана? Вземаш я, научаваш я да прави мусака, събираш си багажа и да те няма.
Братле срам ме е да кажа, но от 2 следобед до сега дъня бира.
Колкото и да съм изпил от наливната, досега глава не ме е цепила, правил съм си експерименти на гладно с 6 литра и никакво главоболие щото го няма ръгливия спирт.
Удари една командировка на лято до Тълбухин, да фугираме плочките наново в банята и да нямаме изваждане от ладната маза Наздраве братле!
Коментар