Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
На мен ми направи ..... още вчераПървоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеДобро утро.
На никой ли не му прави впечатление, че Евгени го няма?
.......... 
Добро ви утро!Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Саше, предай на мама едно закъсняло честито! Жива и здрава да е още дълги години!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеДнес си налях една рикийка, че майка ми има рожден ден.
Почерпете се и вие за нейно здраве!
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Ааааа, да ги немаме такива- ти на дяда ти Коко пърцуцата,Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПий си Жакчето(ко знаеш на колко хора им е мечта да го пият) и се радвай, че не се налага да пиеш долнопробна пърцуца. Щото и такива ги има, и то много...
в онея- изкилифещените шишенца, нема да я обиждаш.
Който я е пил, все е казал, че е горнопробна- значи ти не си я пробвал, или си забравил.
Справка- питай Гриша и Десо.
Виж шльокавица е друга работа.
Назкайве.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Кой беше този Евгени? Да не е нЕкоя пудра?Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение....На никой ли не му прави впечатление, че Евгени го няма?
Наздраве!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Въх, Дани, ти ма умря направо, дет се вика.Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеКой беше този Евгени? Да не е нЕкоя пудра?
Наздраве!
Сега, ако Е-вгени е един от двамата четящи нерегистрирани, няма да влезе в бара още 336 часа.
Назкайве срещу вивиацеята.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар