Сегашната кола не съм я мил откакто я купих на 30 октомври. На предната помня последните три пъти които я мих преди да я продам, последния беше края на септември за да я наснимам за обявата, предпоследния средата на август а пред-пред последния края на август, ама предната година. Сегашната мисля да я мия по-често, поне 2 пъти на година. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Аз си измих рейнджа у петък, щот нали с него не се излиза от пътя... 20 лв. У неделя, докато хвърчеше кал от гумите, псувах от мъка за 20-те лв. В понеделник дадох още 20, щот не ми отива да се возя с толкоз мръсна кола в слънчево време... А като добавя в миналия вторник 18-те лв за миене на VW-то и си давам сметка, че не съм изкарал толкова за това време...
Абе наздраве!
Аз си измих рейнджа у петък, щот нали с него не се излиза от пътя... 20 лв. У неделя, докато хвърчеше кал от гумите, псувах от мъка за 20-те лв. В понеделник дадох още 20, щот не ми отива да се возя с толкоз мръсна кола в слънчево време... А като добавя в миналия вторник 18-те лв за миене на VW-то и си давам сметка, че не съм изкарал толкова за това време...
Абе наздраве!
Карай ги при багеро,да вади маркуча !Тъкмо повод за бира!
Коментар