Брус развява знамето, облечен в някаква английска униформа. Държат си на традициите и империята. Въпреки, че концертите им са из неотдавнашните им колонии. Е, не точно де, ама са си колонизатори и смукачи на световно богатство.
И въпреки това успяват да се харесат на огромна част от световното население.
Аре наздраве, да не зачеквам философията, че ще се скараме.
Мейдън ще свирят в София през лятото. Ако има желаещи-да си направим организация, и да си направим мега яка сбирка за концерта. Най-евтините билети са по 60 лева(мамицата им), ама този път ще се опитам да съм там, въпреки гадните финанси.
И при мен така. Ама твойта булка млада, та когато и да я събудиш ще ти върже, а моята мина 40-те...
Ма нищо де, ние сме си взели многото от живота, и вече само си правим кефа, което го броя за бонус.
Щото нали-мъжкото дупе се наричало "анус", а женското-"бонус"
Айде наздраве, смятам да изритам половинката от дивана и да си лягам, че утре имам да возя тор, а другиден да торя.
И при мен така. Ама твойта булка млада, та когато и да я събудиш ще ти върже, а моята мина 40-те...
Ма нищо де, ние сме си взели многото от живота, и вече само си правим кефа, което го броя за бонус.
Щото нали-мъжкото дупе се наричало "анус", а женското-"бонус"
Айде наздраве, смятам да изритам половинката от дивана и да си лягам, че утре имам да возя тор, а другиден да торя.
Да сте живи и здрави всички и 90 да надминете баси, аз не се виждам до 150, но с рока рола кой знае
Баси Коле при вас дъжд явно не е запукал ,тук вали цял ден и дебна цяла седмица да изпръхне.
Мамка му едва ли ще изпръхнa набирен, но и така ще е по яко
Коментар