тази вечер по рано и ето така[ATTACH=CONFIG]681741[/ATTACH]
Киселичке, явно си от "наш'те". Сланинката с червен пипер е издайническа.
Само чашата не бива да е върху дъската, че оттам лесно се обръща, и после ти е едно гадно цяла седмица.
Наздраве.
@таргата-ще почерпя бе споко. Кога ще дойдете да си направим едно огънче с мръвки. Мястото е "там дето се обърнах"... Само побързайте, че виното е на привършване. А тази вечер опитах наденичките. Обещават много, ама още са малки. След няколко дни като пораснат ще са тъкмо за... мезене.
Досега имаше сланинка за мезе в мазата и всички комшии ме заобичаха, заради черпнята.
От горчив опит си знам, че жените им утре ще ме подминават без поздрав ,сякаш насила съм ги задърпал и напил.
Винаги е така, пък и се свиква.
Честит монитор на Колето!
Наздраве!
По начало парите в къщи ги вадя само аз ,жената учи няколко деца от блока на английски, безплатно и евала за усърдието и времето което полага, пък и едно от тях се класира за национален конкурс по английски и много се радваме.
Тая шашма с наливната бира си беше на сметка, само конзолата с крановете и манометъра по отделно ,ако вземеш да ги купуваш струват колкото апарата втора ръка, а пича ми даде цялото оборудване.
Наливната бира наистина е на светлинни години от бутилираната лошото е ,че ще ми артиса виното и напролет ще отиде в казана с джибрите.
Наздраве!
Лека мека.
Коментар