Джоро не се обади да ходим на шкембе чорба, после кой бил несериозен.
Вече трети час чакам Гришата да зънне.. То ми се отяде, баси и шкембето...!
П.П. А, за сбирката, ако все пак решите да е в четвъртък, пишете ни и нас с Дениту.....
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Нали,налии И аз го харесвам !Изобщо нявсякъде в подбалкана е хубаво!Разминали сме се по пътя
Наздраве!
Систър Рейн, другия път си пусни СПОТ тракера ... да те знаем къде си и ... ако си наблизо да те срещам със студена бира.
Няма по готин подарък за жаден и изморен чиляк.
Наздраве ... само с чайче, за сега ...
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
П.П. А, за сбирката, ако все пак решите да е в четвъртък, пишете ни и нас с Дениту.....
Вярно, що не го направите в четвъртък, че и Жоре да успее Аз за сега не знам - ако има детегледачи съм на линия.
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Джедайска му ра'ота.
Той те чака тебе да му звъннеш, и аз те чаках там около час, обаче- ти си бил чакал другаде.
Назкайве.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
И аз ш,си праа сбирките в работните ви дни....
Ае........
На ранна вечеря в първият почивен ден от уйкенда:
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
И къде е ракията покрай тая хубава салата , та да ти кажа - наздраве !
Никва ракия, само мляко и боза..!!! Все пак, Клуб на трезвеникът и т.н. !
Ае...........
0887770735
Съд. Гошо съди голема сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камьон ги блъснал на едно кръстовище. Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и он рипа: - Господине, верно ли а, че сте казале на старшината, дека е дошъл на местопроишествието, че сте добре и нищо Ви нема? Гошо почва. - Значи тоа фтрорник я качих Цецка да а водим на пръч... - Ква Цецка бе? - прекъсва го адвоката - Отговарай точно кво питам. - Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. Абе коза един път... - Стига с таа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не? - Начи товарим аз Цецка... Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдята: - Господин Съдя, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сеа съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама. Съдята зело да му дотега, ма му и станало интересно що оня се Цецка та Цецка. Обрънал се къде Гошо и му рекъл да продължи. - Та натоварил съм Цецка и леко - полека тръгнааме. Спирам на расклона, гледам налево, гледам надесно....и като ме изющи тоа шашкънин с камьоно - направо ма прекина. Като са освесих манко - я съм у канафката и ме боли сичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам - дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич. Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да а видим, само а чуам къ мъца жално. Да ти скине сръцето. Ич не беше добре. Сигурен бех, че нема да а бъде. У тоа момент, гледам спира полицаю и слаза от колата. Он пръво чу Цецка...отиде, намери я...виде ква а работата...извади пищова и я гръмна да са не мъчи. Рипна после веднъга, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика: - А ти кък си? Добре ли си? Да му е*ем макята гусин Съдя, ти да беше - къ би отговорил на тоа въпрос?
Коментар