Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Щото е гримиран?Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеПодсетихте ме за един готин виц:

- Пих "Виагра" и "Диазепам", сега ми се е@е, ама ме мързи. Кръвна група 0+ Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
 Коментар
- 

Точно. Каква асоциативна мисъл, а?Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеЩото е гримиран? 

Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЩо не пробваш да пикаш клекнал, хем по-евтино, хем ще ти отива на фон дю тейна. Наздраве!

Щот може да се обърка и да направи нещо друго! 

Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Щот имам вода в коляното и трудно клякам...Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЩо не пробваш да пикаш клекнал, хем по-евтино, хем ще ти отива на фон дю тейна.

Наздраве!
 Наздраве!
 Коментар
- 

Ето ,за политика: Б.Б.,Болен Сидеров и Бареков влезли в един бар...Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНе отиват на добре нещата с тия ваши мечти... , вместо да си пиете пиенето и да говорите ...например за политика , като нормалните пиеници , вместо да си пиете пиенето и да говорите ...например за политика , като нормалните пиеници , наздраве с бирка , наздраве с бирка     Наздраве!

Колкото по божествено красиво е нещо,толкова по безбожно скъпо е... Наздраве!

Колкото по божествено красиво е нещо,толкова по безбожно скъпо е...
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 102 потребители онлайн. 0 потребители и 102 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

.
. 0887770735
 0887770735

Коментар