Недей бе Виве, срам ме е разцепен на две от ютия с две очи на тезгяха да ги туря,дето жално гледат и все се бият помежду си кой в неогряното от слънце първом да се скрие
Наздраве с винце и сори за сплит ютия кратуната!
преди малко ве даваха по новините,бедствено положение сте били!Много сняг много нещо!
Който си няма жиб да бедства. Аз си развявам форд нисана по улиците, и не ми пука, че имало сняг. Чат-пат помагам на някой закъсал, ама не се налага много-те хората се понаучиха, че и зимни гуми почнаха да слагат, та сериозно закъсалите(в града де) са малко.
Айде вече на червено.
А за кафето изобщо нямам намерение да споря. Все едно някое 3 годишно лапе да се кани на баща си, че ще го набори...
Смешни сте с тези мераци да имате по-добро кафе от моето.
Изнесох стайния термометър навън, и показва минус 18. Не знам дали е вярно, ама верно си е бая студено.
В същото време печката гори, в апартамента е 19 градуса. Верно малко е ниска температурата, ама не се оплаквам изобщо. Това е само когато и навън е сериозно студено...
А и винцето ме грее отвътре, та ми е приятно топло.
Изнесох стайния термометър навън, и показва минус 18. Не знам дали е вярно, ама верно си е бая студено.
В същото време печката гори, в апартамента е 19 градуса. Верно малко е ниска температурата, ама не се оплаквам изобщо. Това е само когато и навън е сериозно студено...
А и винцето ме грее отвътре, та ми е приятно топло.
Наздраве.
Така си е,тук е същата работа(не токова студено де),ма номера с виното го играе женатаНаздраве!
Аз пък имам да черпя яко! Много е приятно, в този финансово тежък момент, да получиш писмо от банката, че ти се намалява драстично вноската по единия кредит! Не съм очаквал да ме изненадат толкова приятно! Ще избутам тежкия момент с тяхна помощ! Ето:
Аз пък имам да черпя яко! Много е приятно, в този финансово тежък момент, да получиш писмо от банката, че ти се намалява драстично вноската по единия кредит! Не съм очаквал да ме изненадат толкова приятно! Ще избутам тежкия момент с тяхна помощ! Ето:
[ATTACH=CONFIG]676581[/ATTACH]
Наздраве!
И сега какво ще правиш с тази една с'тинка бе? Ами ако те погнат данъчните за укриване на доходи? Или от БОП(или както е моментното им име) за незаконни и недекларирани доходи?
Жив да те оплаче човек...
Наздраве Гени, и си помисли за проклятието.
Е, това е само прелюдия към онова с тъщата, ама сещай се...
[ATTACH=CONFIG]676581[/ATTACH]
Наздраве!
Изедници мръсни,мани направо ми ееее...аааа,баси тъпанарите!
Драстична разлика, наистина!
ХвалА на такИвИ банки!
Месечните вноски по моя кредит са по 1266.53 лв. Ако ми ги намалят с 3 ст., ще ми олекне толкова, че ще тегля нов кредит
Наздраве! (демек, да сме здрави да работим и да ги плащаме )
Коментар