Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеДа,да,да,да!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеЕдин поздрав за целото бар!! Е това требе да се пуска тука! Иначе ви ойде имиджа по дяволите!!
Няма наздраве щото кашлям.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Намръзнах пред гаража, ама поне вече Франко има две седалки, и няма дупка в пода и тунела. Демек готов е за проба по баирите.
Ама какъв студ стана през последния час, не си е работа.
Сега съм на чайче с ромче, после на по-сериозно пиене.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
То мисленето найш ли колко е трудно... Аз веднъж-дваж съм се опитвал дамисля, ама не се получи, много е трудно. Един човек каза, че колкото пъти си се замислял-толкова бръчки на челото имаш. Аз имам две май...
Наздраве Гриша.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеДа ви се оплача от Багера... това човек ли е... да ме кара в неделя вечер да мисля...
Наздраве
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеДа ви се оплача от Багера... това човек ли е...
Наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТо мисленето найш ли колко е трудно... Аз веднъж-дваж съм се опитвал дамисля, ама не се получи, много е трудно. Един човек каза, че колкото пъти си се замислял-толкова бръчки на челото имаш. Аз имам две май...
Наздраве Гриша.
Наздраве.
п.п. Бе, по друго си е, като прочета "Наздраве, Гриша"Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 13 потребители онлайн. 0 потребители и 13 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар