Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Eй ко ли няма да измислятПървоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеДа,да,да,да! Наздраве Балчишки змей!

HONDA DOMINATOR 650 Наздраве Балчишки змей!

HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

- 

Задавих се бре...Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеЕдин поздрав за целото бар!! Е това требе да се пуска тука! Иначе ви ойде имиджа по дяволите!!

Няма наздраве щото кашлям.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
 Коментар
- 

Намръзнах пред гаража, ама поне вече Франко има две седалки, и няма дупка в пода и тунела. Демек готов е за проба по баирите.
 Ама какъв студ стана през последния час, не си е работа.
 Сега съм на чайче с ромче, после на по-сериозно пиене.
 Наздраве.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

То мисленето найш ли колко е трудно... Аз веднъж-дваж съм се опитвал дамисля, ама не се получи, много е трудно. Един човек каза, че колкото пъти си се замислял-толкова бръчки на челото имаш. Аз имам две май...

Наздраве Гриша.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Не се приема оплакването.Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеДа ви се оплача от Багера... това човек ли е... да ме кара в неделя вечер да мисля...

Наздраве 

Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
 Коментар
- 

Доколкото знам,е жена...Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеДа ви се оплача от Багера... това човек ли е... 
 Наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
 Коментар
- 

Коле, тоя човек те е излъгал. Аз имам 5-6 (сега не ми се пули пред огледалото, не ми стига, че мисля) и изобщо не се смятам за мислител.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТо мисленето найш ли колко е трудно... Аз веднъж-дваж съм се опитвал дамисля, ама не се получи, много е трудно. Един човек каза, че колкото пъти си се замислял-толкова бръчки на челото имаш. Аз имам две май...

Наздраве Гриша.

Наздраве.

п.п. Бе, по друго си е, като прочета "Наздраве, Гриша" Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек. Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 120 потребители онлайн. 0 потребители и 120 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар