Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
А, на мене в устата са Ми сложили ябълка, вместо слива, б@си...
Ае...........Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЯ, имаме двама нови в бара.
С филл не се познаваме, ама Янчо имам да го черпя няколко пъти. По-миналата година като ходихме на Тасос той ни посрещна(понеже е старо тасоско куче), и ни води на обиколка из острова.
Ама пък като слязохме от ферибота и го познах сред посрещачите забравих да изключа алармата на форд-нисана, той се самозаключи, и направихме шоу на гърците как се отваря заключен джип. Он си свири и протестира, ама и ние го изнасилихме...
Наздраве Янчо.
И на филл наздраве.
Коментар
-
Първоначално публикуван от fill Преглед на мнениеСкоро може да пътувам до Добрич,та шъ ти са натрапя щом толкоз искаш да ме познаваш
Ама колко хора са обещавали, а са идвали едва двама-трима. Да не стане и сега така?..
Айде наздраве с ракийка, кисело зейе и сланинка от новата. Супер е станала. Даже се изкушавам да си направя шишчета-парче сланина, парче лук, и да ги припърля на жарта в печката, ама поради големия ми мързел ще го отложа за друг път.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от fill Преглед на мнениеСкоро може да пътувам до Добрич,та шъ ти са натрапя щом толкоз искаш да ме познаваш.Та ся,като новобранец да почерпя по една винена ракия"Фильовица" и едни мезета от прасе,което лично аз го гледах,докато баба ми се грижеше то да порасне...Наздраве на целио бар.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАбсолютно винаги съм готов да посрещна съфорумник който минава или има работа в Шумен.
Ама колко хора са обещавали, а са идвали едва двама-трима. Да не стане и сега така?..
Айде наздраве с ракийка, кисело зейе и сланинка от новата. Супер е станала. Даже се изкушавам да си направя шишчета-парче сланина, парче лук, и да ги припърля на жарта в печката, ама поради големия ми мързел ще го отложа за друг път.
Наздраве от мене с винце, сланинка и луканкаRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение... Да не стане и сега така?..
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 28 потребители онлайн. 0 потребители и 28 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар