Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Последно редактирано от коко келеша; 06-01-14, 22:02.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНали все пак не знаем точилките..
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеГлей начи, оставиш мъже насаме с точилка, или ще се пребият или ще си я заврат некъде. Алооооуууу, туй е за готвене, бре!
Наздраве!За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеДа бе, да. Те и краставиците са за ядене, ама......................
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеРаботи трънки. Каза че ще ходи с някаква кучка на Траката. Или при някаква кучка, пак там. Ама аз не питах за подробности, щото не съм интригант.
Наздраве на рожденика и именниците, здрави, прави и корави. Наздраве и на падналите под бара.Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеТова означава ли,че и Ива знае?
Наздраве.
Точилката съм я скрил... вече не помня къде
Наздраве!
п.п. Мале ,Коле, кратуно дебела, хубаво ги надроби! Ти няма да си в събота с всичките тези дето "не знаят" как изглежда точилката на среща, нали! И ти се гледа сейр... е това е то приятел.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеТова означава ли,че и Ива знае?
Наздраве.
Наздраве, точилкаджии!
Коментар
-
Днес няма нищо общо с това преди два века, даже точно обратното
Бърз разказ за отмъщението на жената.
Днес повторих вчерашния епизод с лудогорското пиле, галета и шанхайската подправка +печурки, като на Гената снощи.
Нищо не хвърлих и с много любов бях нагостен и в един момент, гледам една искрица на отмъщение в погледа на жената и остра болка в корема и въпрос: Харесаха ли ти препечените филийки?
За секунди докато отида до малката стаичка питам:Да хъни защо?
Щото ти припекох от оня зеленясалия мухлясъл хляб, дето е от миналата година да не мръдна ако се бъзикам.
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 29 потребители онлайн. 0 потребители и 29 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар