Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеИ аз приключих за тази година....................с алкохола. Ще я срещам новата с "оспамокс1000". На....вода
Алкохола и антибиотиците не са несъвместими. Не знам откъде е това убеждение, че алкохола пречи, ама не е вярно. Питай някой истински лекар.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПий си пиенето, и не се шашкай.
Алкохола и антибиотиците не са несъвместими. Не знам откъде е това убеждение, че алкохола пречи, ама не е вярно. Питай някой истински лекар.
Шишо, знаеш ли си цифрите за декември, щото аз моите ги обърках вече
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеА Миро ни представя пред хората,щото ние...нали...
Добра ви вечер
Баклавата за утре е готова .... така, че работата ми сега е само да си вдигам чашата с бирата
Наздраве на най-прочутите пияндуриЗаминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеКое бре?,конд@ма ли бре? Наздраве вече си я сложих и си я пия!Наздраве!
Ти му викаш "Куме Иване", то тича за к**а да те хване!
Наздраве да ва ева!Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 30-12-13, 18:39.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от andirz Преглед на мнениеХМ хм хмммм ааааа чува се добре аз като нов новиничък тука у тоя спам без да обидя някой от Вас ,и аз като Вас аноними алкохолици да Ви кажа наздраве.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеА тука не сме анонимни алкохолици, а все известни пияници.
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеЕй, само за простотии си мислиш - мезето на масата ще ти сложим! Баси, човек му говори за ракия и мезе, то само за секс си мисли!
Ти му викаш "Куме Иване", то тича за к**а да те хване!
Наздраве да ва ева!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 24 потребители онлайн. 0 потребители и 24 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар