Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАбе сват ми де ти е кентавъра?
И не е кентавър. Просто конник който е опънал лък, но не това е ценното в картинката. Рисувана е от негов познат, който явно има сериозен талант за такива работи.
Наздраве.
@отчето-ако успея да стана навреме(че напоследък много ми е сладко да спя до 8-9-може и да дойда, ама не обещавам.
Пък и тез бутилки много тежки... Ако сам си ги товариш и разтоварващ-може и да дойда, ще разтоваря само една бутилка-стъклена, дето ги пълнят на Козаревец в магазинаИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеКато стане 1:1 кажи за кого е!
Наздраве багерче!
Наздраве!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеМи 1:1 е,мЪ за кого?
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНема ти го аватара, що? Бъркам Ви с Кольо, и той такъв постен...
Наздраве!
Пример от Кольо - никога!!! Това означава да правя търкал по състезания
Наздраве.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Ний с теб търкала го правим на равна поляна.
Който не знае как става-да дойде на следващата сбирка, и ще разбере.
Няма да пия повече от това гадното вино. Ще го занеса на брата да му ползва алкохола в казана за ракия.
Наздраве на пиещите.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНий с теб търкала го правим на равна поляна.
Който не знае как става-да дойде на следващата сбирка, и ще разбере.
Няма да пия повече от това гадното вино. Ще го занеса на брата да му ползва алкохола в казана за ракия.
Наздраве на пиещите.
Два валяка един до друг, добре,че аз не ви уйдисах на акъла, че щяха да станат три валяка един до друг и да заприличаме на Трудови Войски!
Наздраве да ва ева!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение@отчето-ако успея да стана навреме(че напоследък много ми е сладко да спя до 8-9-може и да дойда, ама не обещавам.
Пък и тез бутилки много тежки... Ако сам си ги товариш и разтоварващ-може и да дойда, ще разтоваря само една бутилка-стъклена, дето ги пълнят на Козаревец в магазина
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Ае.....
Приключи работният ден..
С печено пиле с картофки...Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеЗърна, пакети, топки .... от всичко има бре
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение... и баби, както се оказа днеска. Да не са вдигнали нещо пенсиите, та всички се изкарахте баби....
Наздраве!
Много бееееее! Ко ш'ги прайте бееееее!
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеОмачкахте тревата на ората бре серсеми!
Всъщност поради липсата на снимки от търкала, смятам думите ти за... клевета. Ще ти простя с танц (добре, че от него няма снимки, щото като го знам брат'чеда) като се видим следващия път, дано да е скоро.
Наздраве.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар