Абе, ти що се оплакваш от заплаха с ютия? Таз булка, ако продължаваш да не я "уважаваш" вечер, а киснеш пред компа, не само с ютия ще те плаши, аи с нялое жеязо от трактора
Аз пък си кОпувам готово мляно, вакуумирано. Когато мога-по скъпичко. Сега съм на едно евтино-Eduscho, марка на Tchibo, но пак си е супер.
Гадното на купуването на кафе от чувал е, че когато е престояло повече време в магазина отворено-в голяма степен му е изгубен ароматът. Доста време и аз си купувах насипно, и веднага се усвещаше разликата между току-що отворен чувал, и такъв който е стоял в магазина един месец.
Та затова и минах на пакетирано. Засега съм много доволен.
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Добрутро с кайве (вече второ).
Гледам, снощя някой пак са биле посетени от прочутата древна муза Алкохолина- бравос.
Приемам поръчки за превоз от София към Пловдив и Разград- за следващата седмица.
При получаването се удържа данък ДеДи вЗе, според глътката на изпращача.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Добър ви и от мен...Ден, на кайве Беанчи ....циганско със канела и сметана...да ми отвори очите че с тия денонощни смени.
Но пък си заслужава ангелчето ми.
Трудно у нас намираме свясно кафе, и на нормална цена....в Белгия нямахме кафе машина и само в тенджерка с една лъжица за да се утаи, и какво кафе ставаше....приказкатук няма такова.
Привет ви Кафеджиии и други пиющи.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар