Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Мдааа! Според Вили и брат'чеда сме простаци (т.е. свинье по балчишки), че и съдия в лицето на Дани (това за барманството) си имаме. И к'во?! Да дръпнем шалтера ли? Давате знак за това и аз лично ще го направя! Така добре ли е, отговаря ли на потребностите ви, чувствате ли се значими и реализирани... И не! Не се извинявам. (точка). Аз казах!

Все пак - наздраве!
    Не го пиша от куртоазия, а от бушуващите мисли и чувства у мен.

Таргони, до скоро виждане, ще внимавам като ти стискам ръката. То к'во да внимавам, ние с теб като се видим не се здрависваме, а се прегръщаме (както и с още две шепи хора...)

..."тъмно е нали" - Екзюпери.
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

• Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Предобрихте нещата.

Браво, че "казАхте".
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Наздраве.
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Наздраве, Митре
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

А, бе, Дедо Коко, къде са дена бре?
            Наздраве да ва ева!
            Р.П.(RFF) 0898677590
            Пътна помощ
            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Да си дойда навреме, пък, както обичате...
              Наздраве!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                Да си дойда навреме, пък, както обичате...
                Наздраве!
                Наздраве Божич!
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Както ОФФБАРНЮЗМАЙТАП сУоПщи на целокупния баров народ преди около месец:

на 7 декември по околоследобедно време биде осъществена съБИРКА на барот на неутрално-централна територия-
                  село Пейна, близо до гр. Дряново.

Присъствующите на въпросното събитие по-вече от 15

часа ялЕ и пилЕ и над 24 часа се веселили.

Отсъствующите само гледалЕ и точили лиги по клатикатурите.

При пристигането Ми се оказА, дека един огин като за жарава за скарата не са могли данаправят първопристигналите, та се наложи Дедо Ви да се намеси.

ЕВстеВственно имаше много наздравици за загрявка, като междувременно бидоха почетени
                  и отчелите се с глоби, поради неприсъствието си членЮве- Ники Бочев и Санде Горноджумайски.

Масата биде напълнена с пийенье,тънки и по-дебели мезелъци и заобиколена плътно от жедни баровци.

Успоредно с това се приготовляваха и разни вкуснотии на жар.

Те физическите упражнения винаги са сгрявали тялото , както показват Коле и Митре.

Гришата образно обясни как са му се оплитали ръцето, докато е бързал по завоите към Пейна:

Я, съм съ усвинил достатъчно, да та ева!

Ама си приличат и тримцата- двете големи братчета и изтърсачето между тях:

Наздраве с чуда се к'во да пия

Аз нещо се бях разтроил... бира ли, ракийка ли или олио малко вместо салатка, така!?

Взе, че ми мина - и трите

Дидо реши, че туй шотландския е почЕти като сюулюувския диалект, започна разговор на него с Уенди

и от дума на дума (благодарение на алкохолните пари) се стигна до Робин Худ, как обикалял из Шеруудската гора край Беклемето, като видел турчин го -ХААА -стрелял с нож и освобождавал по три синджиря роби.

Тук се носят синджири от двама роби и един багер- да не тежи много на робите.

На Гришата му се объркаха понятията:
                  “Офф тая моята мисъл как лети, че чак изпреварва времето...
                  Робин Худ Не беше ли нЕкъв изкусен (демек мнооо як) стрелец!?

Какви ножове е вадил по бельо (и що никой не споменава какво е било бельото, гащи ли, потник ли...) из беклемето?”

И както поясни Колето:
                  “Бе то тъй, ама оня-безкомпютърния(за несведущите-Дидо Генчев) искаше да каже, че Робин не е бил обикновен бандит(както му разправяха,че било на английски), а разбойник.
                  Което било различно.
                  Затова броди из горите(в българския вариант-около Беклемето), и понеже нали е разбойник-ХААА-изскача от гората и вади ножа.

По отношение на бельото и трите синджира-моите информатори мълчат.

И аз му виках, че "синджир" на английски е "чеин", ма оня вика, че било верига. Ха сега де ”

Освобождението на робите биде образно пресъздадено на сцената от Гриша, Дидо и Тишо, с участието на сапьорска лопатка и дилаф вместо оръжия.

Ива допълва хисторито:
                  “Сега с риск да разваля магията, ама Дидо ( Дидооооо, къде сиииииииииии?) искаше само да попита как е хайдутин на шотландски Тук се намесих аз и му казах, че е нещо като Робин Худ и оттам се почна... Запознатите знаят каква е развръзката. Накрая на косъм предотвратихме междусъюзническа война срещу Шотландия! Та чак Бочката го беше страх да ни остави, макар и за 2 минути.”

Тъй като сме високо културни личности (Е-вгени – чу ли) на сцената бяха показани откъси
                  от “Лебедово езеро” ,

“челна стойка по задник”,

“манастирът ШАО ЛИН”

“Убийството на улица Морг”

и “Танци по никое време”.

Хинтересна работа обаче- в един напрегнато тържествен момент, Дидо го изби на обяснения в любов към Колето...

А малко по-късно примерът на Дидо бе последван и от Тишо. Важното е, че обектът на интерес отново бе Кольо.

Колето изпадна в транс от толкова любоФ.

Как са си го разделили после- не знам.

И тея се обичаха по едно време...

А на заранта намерихме наш Дидо на топло край камината.

След разпущането на сбирката организирах кратка културно-етнографска разходка на североизточната група до Етъра.

Групата земеделци веднага почнаха да събират идеи за преработка на плуговете:

А Колето реши, че трябва да си направи редукторни мостове на Франко по този модел:

Толкова по въпроса.

П.П. Някой не включени фотоси може да се видят в албума:”Сбирка в Пейна”.

В репортажа са използвани снимки и цитати и на други автори, за което им благодаря.

Наздраве!
                  Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Добро утро!

Коментар

Добро утро . И аз благодарим за подробния фоторепортаж деди. Доволен съм , видях че шишето е влязло в употреба . Дано и вие да сте били доволни.
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                        Айде и аз да черпя, че ми е едно такова, ако имате търпение да изгледате клипа, заслужава си... много силно:

Наздраве!
                        Много готина песен , почти като това ...
                        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=173250
                        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добро утро! Деди, благодарско за репортажа!
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                            Мдааа! Според Вили и брат'чеда сме простаци (т.е. свинье по балчишки), че и съдия в лицето на Дани (това за барманството) си имаме. И к'во?! Да дръпнем шалтера ли? Давате знак за това и аз лично ще го направя! Така добре ли е, отговаря ли на потребностите ви, чувствате ли се значими и реализирани... И не! Не се извинявам. (точка). Аз казах!
                            ......
                            Добро утро!
                            Не, Гриша, не сте простаци. Ако бяхте - никакви претенции. Демек, толкова си можете и затова обеднявате изказа си до няколко клишета "да ви ...."
                            А така, все едно грамотни хора започват да пишат неграмотно в по-голяма степен, отколкото изисква майтапа.
                            Мисля, че е временно залитане. Някаква бързопреходна мода. Първия път като видиш - интересно, втория - относително интересно, а като започне да се повтаря - досадно. Дори да е произведение на словесното изкуство.

Мен това не ме обижда, защото разбирам, че е майтап. Преходен. Като няколкото страници с "ае", които се изписаха.
                            Не мисля, че и Вили и Човека (брат`чед ти, де ) са обидени. Просто констатират залитането.
                            И като високо отговорни за културно-просветителската мисия на Бара и неговото сепаре КлубЪТ, обръщат внимание. Дори с риска някой да ги замери с чаша или бутилка, защото нЕма барман (да си дойдем на думата )
                            Лек ден на всички!
                            Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                              ...Доволен съм , видях че шишето е влязло в употреба . Дано и вие да сте били доволни.
                              Аз казах ли ти да я търсиш при Гриша, ама кой да ми вярва.... Баси какво име ми е излязло тук..

А добро Ви утро!
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Добро ви утро!
                                Нещо настръхнах още с влизането в бара .... от напрежението ли ....
                                Обичам ви всички
                                Айде да поработим малко
                                Колее .. де си бре ... черпи по едно кафе ... от онова якото
                                Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X