Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеМишето ще водиш ли? Че вече съм подложена на тормоз в тази насока.
Наздраве!За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеИ аз като Живко почвам обект. Та, зависи на какво дередже ще съм къмто датата. Пък и съм скъсан кат цАрковна мишка.
Айде, наздраве!За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеПрозрачна крем супа не бех виждала.....
Наздраве!
Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеГени винаги съм те мразил заради дарбата да дразниш и евала
Ама за къв чемер ти е тая ножица по дяволите на масата?
Наздраве с астичка!
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
ПП: Гена, т'ва сабале не ти ли разцАпи г@.о бре?Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
А прозрачната чорба си е класика, само студената бира липсва на снимката. Като се запали устата-се гаси с ледена бира. Аз ли не знам
.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеА късмет де?
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеДо сега само един единствен път съм карал пиян .Беше преди около 13-15години...........мисля никога ама никога да не се повтаря!!! Наздраве
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение.... лютото не ми цепи ни гъзот, ни устата! ...
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеВолна програма.
5.5 ; 6.5 ; 5.5 ; 5.6 ; 5.4
Бурни аплодисменти, залата е на крака!
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеТя, устата, накъде повече... ама не знаех че и отзад е същата работа...
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеМного сте въпросителните, дайте да се преброим сигурните и да решаваме как ще капарираме.
Наздраве!
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеИ за пийналите имаме решение - ЦЪК
Наздраве!
П.П. Вивее, а в другата къща има още 9 места, ама дали е свободна?Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеАааа, Румба- ногу ти й висок тарифът, нещо така отстъпки за наши ора нема ли?
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар