Аз постоянно мешам ракията. Я с бира, я с вино-според сезона. И кво-само кеф.
Е, ако прекаля вечерта-сутринта е гадничко, ама най-късно до 11 съм пречистен, и съм готов за ново питие. Ама през деня-голяма рядкост да пия. Бира може де, ама пак с мярка.
А цепенето на дърва, Вили е нищо особено. Даже и с ракия.
Е, в главите на съвременните еврогейци сигурно се прехвърлят отсечени крака и разцепени глави, но реалността е съвсем друга. Най-много някоя отскачаща цепеница да те хакне в пищяла, ама и това е рядкост. Е, ако на цепача все още не му е направена операцията винаги има риск, ама не е повече от този да си порежеш пръста докато режеш суха наденица
И аз докарах вчера и 5 кубика дъбови дърва, та мисля зимата да е преполовена с 2-та тона въглища и 3-те кубика чамови капаци.
Лошото е, че човека, който ни реже вече два дни му е изключен телефона и ще трябва да търся други. Че ще трябва и да ги прибирам в двора... Абе, наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Аз постоянно мешам ракията. Я с бира, я с вино-според сезона. И кво-само кеф.
Е, ако прекаля вечерта-сутринта е гадничко, ама най-късно до 11 съм пречистен, и съм готов за ново питие. Ама през деня-голяма рядкост да пия. Бира може де, ама пак с мярка.
А цепенето на дърва, Вили е нищо особено. Даже и с ракия.
Е, в главите на съвременните еврогейци сигурно се прехвърлят отсечени крака и разцепени глави, но реалността е съвсем друга. Най-много някоя отскачаща цепеница да те хакне в пищяла, ама и това е рядкост. Е, ако на цепача все още не му е направена операцията винаги има риск, ама не е повече от този да си порежеш пръста докато режеш суха наденица
Наздраве.
Коле, аз га бех много по-млад и малко по-як (или обратното) имам един удар от цепеница между очите, хем напълно трезвен. Ама пък после колко мъжествен изглеждах в дискотеката под звуците на Алфавил и REM.... Някои диджеи се осмеляваха да пуснат Металика или Рейнбоу, нали не ввички са музикално сбъркани като нашичкия...
Наздраве!
Чеки да ви пусна нещо готино, че с тия пенсионерски "Алфавили" ше зАспите:
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар