Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКъв Ямбол мъ, я кажи кво пушиш? Наздраве.
Пътувайки за Приморско завих за Ямбол, звънех на Румен, он не го дига, щото е дрът... После на събора от телефона на сват ми писах, че съм сърдита на Румен, щото съм ходила до Ямбол, а той не го дига.... И Румен вика: Виве, що ми се сърдиш, аз не съм те канил в Ямбол, а в Балчик.
Ясно?
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Анадък. Само не разбрах, кой е длъжен да помни оплакванията ти, че някой не го е дигнал?Наздраве.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАма пък те чака на леглото вече.!
Ае............Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАйде и Румен ме тури при кочовете...
Нема да стъпа у Ямбол, да знаиш!
Наздраве!
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеЕ, недейте така - нищо не си мерим, хвалим се. Мислех, че ще се развеселите от гледката на тия шестициЗащото децата са малки и тепърва навлизат в джаза. А и ние покрай тях.
Наздраве
Като гледам тези бележници са пълна противоположност на моя бележник едно време!
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеАнадък. Само не разбрах, кой е длъжен да помни оплакванията ти, че някой не го е дигнал?...
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеТи ми елА у Балчик.........................
..
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеДа бе, чака ме. Вече спи.....
Ае............
Наздраве!
И на "Спящата красавица" (На Македонски "Удреманата убавица")наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАз ще му припомня!
Да бе, а ти да си у Ямбол и да не си дигаш телефоня. С бирка ще има ли?
Наздраве!
А, в Ямбол, нема да ода скоро, освен ако не излезе някой курС натам!
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеМое и да има, само да намерим бира!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеАз не съм казал, че не се радвам, да са живи и здрави и все така да ви радват!
Като гледам тези бележници са пълна противоположност на моя бележник едно време!
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАз мога да донеса една. Значи ли - да?
Наздраве!
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 59 потребители онлайн. 0 потребители и 59 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар