Соларната му част е на Full в и работи много над очакванията ми. Сега издирвам климатици за донори на компресор, вътрешни телца и т.н. Абе във филма "Топло" съм. Имам 1500л вряла вода само от Слънцето, хем тези дни то не се старае особено.
СЕкспериментът излезе успешен. Мислим дека и зимата ще работи.
Наздраве!
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Дето трябва да се напият, за да правят глупости.
нта. .
Това беше мноого добро. Много глупости сте изписали, докато аз със пот на челото гледах Бреслау, правих екстреми по мой избор, ядох и пих на корем и спах на хотел, без пари, снимах клипчета и правих снимки, а междувременно изкарах към 1200 кинта. Наздраве. Скоро ще трябва да почерпя. Да видим кой ще е късметлията.
Откак Десо изтърва Таргата и он се затри, дано не си е счупил нещо важно. Днес верно е пълнолуние май.
Наздраве![/QUOTE]
Всичко ми е здраво, да не си мераклийка? Наздраве.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Това беше мноого добро. Много глупости сте изписали, докато аз със пот на челото гледах Бреслау, правих екстреми по мой избор, ядох и пих на корем и спах на хотел, без пари, снимах клипчета и правих снимки, а междувременно изкарах към 1200 кинта. Наздраве. Скоро ще трябва да почерпя. Да видим кой ще е късметлията.
Откак Десо изтърва Таргата и он се затри, дано не си е счупил нещо важно. Днес верно е пълнолуние май.
Наздраве!
Всичко ми е здраво, да не си мераклийка? Наздраве. [/QUOTE]
Ти само кажи кога и къде и сме се явили веднага!
Наздраве !
Коментар