Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Наздраве и приятно изкарване на Рождения ден във вечерта - петък, срещу понеделник.
Жив и здрав, Ачо.
Наздраве и на всички приятели от бара, с които още не сме успели да се видим лично и с другите, с които пък отдавна не сме се засичали.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Изпивам си кафето(от онова), и слизам в гаража да човъркам витарата на Жоро.
Уж щяхме да жънем царевицата, ама комбайна се развалил, та се отлага за понеделник-вторник.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеДобро утро! Аз и днес съм на работа, а всички отидоха на Шкорпиловци да гледат Бреслау. Не, изобщо не ме е яд. Поне вие сте тук да пием кафе:
Коментар
-
И от мен добрютро с кайве и какаво и бухти .....ама не пазя нещо диетата и сега ме боли дробът, кофти
Не мога да правя нищо много лошо....но смятам да се оправям.......
Хайде да ви е хубав деня!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Brazer Преглед на мнениеАз пък си счупих ключа отвътре и докато чакам ключар да ме отключи си отварям ледена арианка. Наздраве от сега!
Коментар
-
Ключаря дойде,измъкна ме и смени патрона, тъй като този и без това много заяждаше.
За протокола - някакъв стар патрон на Мауер, а бравата според мен е от Балканската война
По-нататък - една нова, солидна блиндирана врата и допълнителна брава на герда, че с прехвалените аблой ключалки имам интересни случки.First Man, then Machine!
Lada Niva
Honda XR 400
Коментар
-
Първоначално публикуван от Brazer Преглед на мнениеКлючаря дойде,измъкна ме и смени патрона, тъй като този и без това много заяждаше.
За протокола - някакъв стар патрон на Мауер, а бравата според мен е от Балканската война
По-нататък - една нова, солидна блиндирана врата и допълнителна брава на герда, че с прехвалените аблой ключалки имам интересни случки.
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар