Саше полека да не се окапеш .Утре и аз ще взема ракийка от село, че да има по един напръстник ,хем за наздраве, хем за дезинфекция. Докато бирата се охлади до 1градус преди точката на замръзване или айде до 2 преди пръсване.Наздраве!
Жоре, съболезнования приятелю. Гадно е когато млад човек сложи сам край на живота си, още повече когато ти е и приятел.
За съжаление такива случаи е имало, и ще има, това си е част от живота. Причини всякакви, не е само от неискане да се бори с живота.
Какво му е било на душата-само той си знае, във всеки случай не му е било леко за да стигне дотам.
Лека му пръст на момчето.
1. Затваряне на тавана и задната стена с ламарина.
2. Отпред и отзад мостове от УАЗ.
3. Лебедка.
4. Клетка.
5. Тръбни брони отпред и отзад.
6. разни дреболии дето изникват в процеса на преобразяване, ама бавят много.
Ако върви работата-до Нови Искър би трябвало да е готова, и да се пуснем на първото сериозно състезание.
Саше полека да не се окапеш .Утре и аз ще взема ракийка от село, че да има по един напръстник ,хем за наздраве, хем за дезинфекция. Докато бирата се охлади до 1градус преди точката на замръзване или айде до 2 преди пръсване.Наздраве!
Щом не се окапах следобед докато бърках лютеницата и обърнах 4-5 бири Между другото направих и един " подвижен душ " . Наздраве
Наздраве!Втори ден откакто жънем слънчоглед и днес към 4 следобед ни изгони, облака дъждовен и усмивка грейна, че ще се ходи по рано в бара. Но прашолията на слънчова жътва дере яко и наистина ще трябва ракийца вечер от авиценска гледна точка.Бирите ги метнах и сега малко радио ашуаре
и транзисторе аудуаре (прости ми бабо ако съм сбъркал)Наздраве на всички!
Туй защо е толкова популярно?Ясно че са по добри,но с какво?Наздраве!
Най вече с цена.
От витарските са малко по-яки, ама си зависи от гумите и мотора дали ще устискват. И от крака и главата на пилота де.
Иначе имат два сериозни недостатъка-тежат и не завиват.
Сега се сетих за още една доработка-слагане на витарски спирачки на тези руски чукове, та да се избегне и третия им основен недостатък-не спират.
Най вече с цена.
От витарските са малко по-яки, ама си зависи от гумите и мотора дали ще устискват. И от крака и главата на пилота де.
Иначе имат два сериозни недостатъка-тежат и не завиват.
Сега се сетих за още една доработка-слагане на витарски спирачки на тези руски чукове, та да се избегне и третия им основен недостатък-не спират.
Наздраве.
До тук аз ако има витара,ще си остана с нейните мостове!Наздраве!
Коментар