Да, много прилича на бобтейл, само дето е черен. Паднаха още 5 кила вълна, остана около 2-3, предимно доизкусуряване.
Наздраве!
Виви ще има за шушони и терлици зимата!
Наздраве!!!Аз се наработих за днес и сега сядам на биричка да чакам първия мач от АНГЛИСКОТОООООО първенствооооооо!!!ЧАй че се увлякох с викането
Виве яла си хагес? Кака Уенди е малко лакс селф конфидънс но бялото вино помага. Това го носех на Хогменей или Нова Година и като съм на градус само, че от бира талията се обърка и вече не ми става. Пак шейм он миНаздраве!
Ако идваш на събора, вземи я таз поличка. Имам разни идеи.... Ако пак донесат и русата перука...
Наздраве!
Ау Виве грехота е да казваш поличка и аз я правя тая грешка неусетно, но веднага ме поправят, че е килт, а не скърт. А най важно е да се носи без боксери. Въй как дразни на голо, щото е чиста вълна и как гадно блъска спорана в топките( щото рядко пия виски и слагам вместо хип фласк -кутийка бира)За събора и на мен ми се въртят идеи. Даже доста съм се навил, щото никога не съм оцапал и там пътеките. Не....... честно имам си проект и се казва БиК демек бира и канал и скътавам скришно скришни левчета да го осъществя. Та идеята ми е да имаме наливна бира безплатно за всички от бар Наздраве за събора. Само да сме живи и здрави и ще стане.Баси това да не беше цитат от Война и мирНаздраве на всички!
Коментар