Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Саше, той ремонта е наникъде, обаче компютъра ми се счупи непоправимо и сега пиша от попадийския
Наздраве
И моя се потроши и нямам "свободно време" да му сменя харда. Та сега пиша от един стар домашен на сестра ми.
Пусни една темичка. Поне да помагаме (ако можем) виртуално.
Наздраве, Румба!
Your conscience is all you can take to your grave.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Щом викате, че къдравия младеж имал повод-да му е честито. Не знам само дали внуче, или правнуче.
Сериозно-какъв е поводът? Гледам, че отдолу не пише да е рожденик, кво друго е?
Иначе цацата била замразявана, жената я размразила, и я осолила. Ама пие бира, ако не ме мързи ще отида да си купя още едно торпедо. Ама ме мързи, така, че предпоследно наздраве.
И моя се потроши и нямам "свободно време" да му сменя харда. Та сега пиша от един стар домашен на сестра ми.
Пусни една темичка. Поне да помагаме (ако можем) виртуално.
Наздраве, Румба!
Мислих да пускам тема, обаче нали компутеро ми се счупи, а и викнах 5-6 дебели глави, 3-4 казаха едни и същи препоръки ( съвпадащи с моите идеи) и те така. Липсва само работна ръка за бетоня, копането... както и майстор за пльочките в банята
Наздраве и лека, че утре ще ставам в 6 да мога да пътувам по хладното
Щом викате, че къдравия младеж имал повод-да му е честито. Не знам само дали внуче, или правнуче.
Сериозно-какъв е поводът? Гледам, че отдолу не пише да е рожденик, кво друго е?
Иначе цацата била замразявана, жената я размразила, и я осолила. Ама пие бира, ако не ме мързи ще отида да си купя още едно торпедо. Ама ме мързи, така, че предпоследно наздраве.
Тарга да си жив и здрав!Споко, няма да те питаме на колко ставаш Наздраве!
Не ме е срам бре. Половин век. Баси. Малко ме е срам като се сещам колко простотии съм извършил, но тая надежда да успея да извърша още доста. Наздраве.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар