Сложи и сирене, натрошено на едро. Да се усеща, надребненото не мож му видя вкуса. Заслужава си, въпреки, че пак остава много постно...
За противоотрова можеш да си нарежеш сланинка, пържола, кюфте, в краен случай паламуд...
Наздраве. Смених вече мезето. Кифтаци с някакво странно китайско ядене. Жената си купила уок(по-скоро жалко подобие) и е ентусиазирана по китайски манджи. Засега търпя на суров ориз, ама скоро може да имаме разговор...
Наздраве.
Коле, на ушенце и го прошепни ще те разбере...и и кажи че в УОКА, страшен кебап от свинско с гъби,чесън и вино става.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Лельо, стига с тоз китаец. Имаме си нашенски тигани и тенджери. Кебапа го предпочитам класически-като в лобния ден на прасето. Е, никога не става толкова вкусен, ама както се прави на този ден-така го искам.
В смеха видях, че се бъзикат с тази великолепна песен, та викам да ви я пусна, на мен ми напомня за детство и първа младост...
Песента е специален поздрав за джедая. Стара е почти колкото него, а все още е слушана и обичана по целия свят.
А онзи корейски кон вече започна да залязва...
Да не се върна преди няколко месеца какво е пускал, та да го питам дали сега някой се сеща, че е имало такава песен...
Лельо, стига с тоз китаец. Имаме си нашенски тигани и тенджери. Кебапа го предпочитам класически-като в лобния ден на прасето. Е, никога не става толкова вкусен, ама както се прави на този ден-така го искам.
В смеха видях, че се бъзикат с тази великолепна песен, та викам да ви я пусна, на мен ми напомня за детство и първа младост...
Песента е специален поздрав за джедая. Стара е почти колкото него, а все още е слушана и обичана по целия свят.
А онзи корейски кон вече започна да залязва...
Да не се върна преди няколко месеца какво е пускал, та да го питам дали сега някой се сеща, че е имало такава песен...
Наздраве.
Коле това са вечните песни..ще се слушат докато свят светува...а ония джангафайски хистории хич никой няма ги помни след месец.
А наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Аз па искам да се пофаля ,че днес КоМпотера беше донесъл 2 гирлянда за из пат. Много арни бяха. Чуда се как да го изкундя за още 2
Изпих си винцето и сега съм на водкен с пушен врат
Наздраве
Сложи и сирене, натрошено на едро. Да се усеща, надребненото не мож му видя вкуса. Заслужава си, въпреки, че пак остава много постно...
За противоотрова можеш да си нарежеш сланинка, пържола, кюфте, в краен случай паламуд...
И на теб наздраве.
Сложих и сиренце,паламуд няма Коле ма виш сланинка имаНаздраве!
Коментар