Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеЖенка, какво значи "фризирана водка с домат" ?!?Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
П.С.
Уха! Сам в женска компания!
Наздраве, дами!
Ей, това дъщерите тийнейджърки верно обазуват главоболие ... два компютъра не и стигат за нейните си неща ... тамън се нагласих да ви кажа наздраве ... и ме дигнаЗаминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Женка, супер звучи (без скумрията, де, че не обичам риба.. и без водката, че и водка не обичам, ама домата сто про е вкусен!)
Сончо, много нахални са, нали Моята не е тийн още, ама е същата
Тайгър, супер компания сме кво !
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеНаздраве Саше ....и аз на биричка
Ей, това дъщерите тийнейджърки верно обазуват главоболие ... два компютъра не и стигат за нейните си неща ... тамън се нагласих да ви кажа наздраве ... и ме дигнаНа нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Добър вечер банда. Мнооого гадна седмица. Направо се скапах. Утре отивам на състезание, че да си почина малко. Наздраве.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеАми аз като не мога да се дореда до компютъра от двамата юнаци та да ви кажа ...наздравеЖеня Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Имам проблем с моя компютър....немога нищо да публикувам.....не ми отваря прозорез за писане....
Казвам ви добре дошли на всички и Наздраве от комп на заем ....лека ако не успея да се справя.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 35 потребители онлайн. 0 потребители и 35 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар