Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение,Не си продавай болида бе, човек!
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
А някои си работииим......................Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНаздраве на къдравия и хипаря.
И на теб...
Жевната се върна от втора смяна, та отивам да я помасажирам, дано да и мине умората...
Наздраве на целия бар.
Наздраве!
п.п. връзвайте са здраво,че Кольо ще масажирва!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеА някои си работииим......................
Наздраве, приятели, наздраве, Коле,
оставих у вас едни бири, ще дойда да си ги изпия .. ;-) скоро....Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от metalsmith Преглед на мнениеНаздраве Коле!Надявам се не таиш лоши спомени от пикливото цо.
Сега ще излезе, че сме се запознавали, а може и да сме пили заедно... Я дай подробности.
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеоставих у вас едни бири, ще дойда да си ги изпия .. ;-) скоро....
На кафенце, след малко тръгвам за Нови Пазар да чистим поляната за палатковия лагер и да свършим някоя друга работа по състезанието. Ако имате една събота свободна-заповядайте на купон. Вечерта ще има група да свири. Едни млади момчета, нахъсани да свирят, и се раздаваха на сцената.
Пиенето и приятелите се подразбират.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТова е цитат от мнение 22910, страница1146 на оригиналния "Бар наздраве". Това преди 3 години и кусур...
Сега се повтори същото. Само дето поради калпавата връзка не можах да изслушам цялата песен...
Този мил спомен ме накара да оценя силата на приятелството, и беше капката която преля чашата на мерака ми да се върна пак тук.
Приятелството е голяма сила, другите не заслужават да им се обръща внимание.
Наздраве на всички, надявам се да ме приемете отново след отсъствието ми.
Добре дошъл!
Наздраве!
п.п. Ей, серсеми, нема да се еб@вате с русата сервитьорка!
За колежката от Дупница:
при нея "Дупница" е на два пръста от "Сливница", а при мен "Дупница" е на два пръста от "Ташкент" и на няколко пръста от "Курило"!Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 27-07-13, 11:55.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеРумене , знайш ли колко я дебнах тая сервитьорка за да я снимам ( без да ме види ) Наздраве с бирка [ATTACH=CONFIG]611074[/ATTACH]
Наздраве!
Ууууууууух на дядя ципинячиту брееееееееееееее!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Ей Коле, радвам се че отново си сред нас.....каквито и различия да имаме по отношение на музиката.....то останалото го компенсира, а и не сме ЛошАви Ора....А наздраве! със някаква вносна бира светла.
Горкинките ми те пак им текът лигите по сервитьорките....и др. мацкиСилните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 46 потребители онлайн. 0 потребители и 46 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар